Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Öztürk, Doğduğun Ev Kaderindir setinde büyük bir nimet buldu!

Engin Öztürk, Doğduğun Ev Kaderindir setinde büyük bir nimet buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Barış karakterine hayat veren ünlü oyuncu Engin Öztürk, Ocak ayında Netflix’te yayınlanan 8 bölümlük 50 M2 isimli diziyle de dikkatleri çekmişti. Aybüke Pusat ile başrolü paylaştığı 50 M2’de başarılı ve etkileyici bir oyunculuk sergileyen Öztürk, şimdilerde ise haftasının 6 gününün Doğduğun Ev Kaderindir setinde geçiriyor.

Yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini anlatan oyuncu, pandemi nedeniyle de özel hayatında bir şey yapamadığını ifade etti. Kameralara konuşan Engin Öztürk, sette huzurlu olduklarını ifade etti.

Oyuncu, “Güzel gidiyor, huzurluyuz. Hastalıktan uzağız, dikkat ediliyor setlerde gerçekten. Testimizi oluyoruz. Şu dönemde de hastalıktan uzaksan iyisin ya, o yüzden iyiyiz. Huzurlu da çalışıyoruz. Süper gidiyor her şey” diye konuştu. Oyuncunun bu açıklamaları tv8 dizisinin setinde huzurlu ve rahat bir ortam olduğunu da anlatıyor. Öztürk, her haliyle diziye katıldığı için bir hayli memnun, bunu da sözlerinden anlayabilirsiniz.

Engin Öztürk, 50 M2 dizisinin yayınlanmasıyla birlikte sürecin de iyi gittiğini ifade etti. Gölge karakterini kendisinin de çok sevdiğini anlatan oyuncu, bu tür bir karakterin televizyon dizilerinde olabilecek karakterlerden uzak birisi olması nedeniyle kendisinin de çok sevdiğini dile getirdi.

Oyuncu, “Sürse 10 yıl, 20 yıl oynarsın onu. Çok zevk alarak oynadım. Dijitali seviyorum. Başı belli sonu belli hikayeleri seviyorum. Bölüm sayısı az, 8 bölümde bitiyor. Başını, sonunu biliyorsun. Dolayısı ile daha programlı. Daha az çalışmıyorsun yani orada” dedi.