Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melisa Şenolsun, yeni proje müjdeleri verdi!

Melisa Şenolsun, yeni proje müjdeleri verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, sevgilisi Umut Evirgen ile ev alışverişi yaptığı sırada kameralar tarafından görüntülendi. Şıklığı ile göz dolduran oyuncunun sokakta maske takmaması dikkat çekiciydi.

Her şeyin yolunda olduğunu ve iyi gittiğini ifade eden ünlü oyuncu, yeni projelerinden de bahsetti. Oyuncu, “Var birkaç tane görüştüğümüz iş, bakalım hayırlısı” dedi.

Melisa Şenolsun en son Atiye isimli dizide Elif/Cansu karakterine hayat vermişti. Oyuncu, ayrıca Menajerimi Ara isimli Star TV dizisinde de konuk oyuncu olarak bir bölüm yerini almıştı. Bu süreçte film çekimi nedeniyle çok da dinlenmediğinin altını çizen oyuncu, ne zaman vizyona gireceğini ise bilmediğini ifade etti.

Umut Evirgen’in yönetmenliğini yaptığı Buluşma Noktası isimli sinema filminde rol alan oyuncu, televizyon dizilerinde ise en son 2018 yılında Nefes Nefese ile yerini almıştı. Oyuncu 3 yıldır televizyonda uzun süreli bir işte yerini almadığı için de hayranları merakla yeni bir dizi projesi bekliyor.