Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinden Sahra’nın ayrılığının gerçek sebebi ortaya çıktı!

Sefirin Kızı dizisinden Sahra’nın ayrılığının gerçek sebebi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV için hazırlıkları başlayan ve yakında sete çıkması beklenen bir dizi var. Yaşı 19 isimli Gold Film imzalı yapımdan bahsediyoruz. Erkenci Kuş ve Bay Yanlış gibi çok sevilen dizilerin de yapımcısı olan Gold Film, Fox TV için yeni bir hazırlık içinde.

Bu sefer bomba bir yapım geliyor. Yaşı 19 dizisiyle ilgili zaten uzun süredir haberler geliyordu. Yeni gelişme ise Sefirin Kızı’ndan geldi… Geçtiğimiz hafta diziye veda eden Sahra karakteri ile kalpleri kazanan Deniz Işın, artık Yaşı 19 dizisinin kadrosunda yerini alacak.

Sefirin Kızı hayranları Gediz ile Sahra aşkına tutulmuş ve senaristlerden bu karakteri harcamamasını istemişti. Ancak Deniz Işın’ın da diziden ayrılmak istediği yönünde iddialar da ortaya atılmıştı. Bu ayrılığın neden gerçekleştiği de şimdi daha net bir şekilde ortaya çıktı.

Sefirin Kızı dizisinden Sahra'nın ayrılığının gerçek sebebi ortaya çıktı! 3

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın TV100’deki haberine göre Deniz Işın, Yaşı 19 dizisi ile anlaşmaya vardı. Dizide kilit karakterlerden birisine hayat verecekolan oyuncu, daha önce Her Yerde Sen dizisindeki Merve ve İyi Günde Kötü Günde isimli yapımdaki Seda karakterleri ile dikkatleri çekmişti.

Deniz Işın yeni dizisinde çok güçlü isimlerle aynı sette olmanın keyfini sürecek. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır, dizinin üç kare ası konumunda… Rüşhan Çalışkur, Selen Uçer, Neslihan Arslan, İlayda Alişan, Tolga Güleç ve Serkay Tütüncü de yapımda rol alacak diğer önemli isimler olarak dikkatleri çekiyor.