Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Öztürk ve Hande Doğandemir, Kanal D’nin yeni dizisinde birlikte oynayacaklar

Engin Öztürk ve Hande Doğandemir, Kanal D’nin yeni dizisinde birlikte oynayacaklar

tarafından zk zk

Sezon ortasında pek çok dizinin ara verdiği çekimlere karşın, yeni dizilerin hazırlıkları devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yepyeni bir dizi geliyor.

Kanal D yeni bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Dizinin başrol oyuncuları da belli oldu.

Bir süredir hazırlıkları süren ancak baş rol oyuncuları belli olmayan diziyle ilgili yeni gelişmeler var.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Kanal D’nin yeni yıldaki iddialı dizi projelerinden ‘Masal Çiçeği’nin ekibi sete çıkmak için gün sayıyor.

T Company şirketinin kurucularından Bülent Turgut’un yapımcılığını üstlendiği dizinin merakla beklenen başrol oyuncuları sonunda belli oldu. Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Mesut Akusta, Yeşim Ceren Bozoğlu, Gözde Çığacı, Yiğit Kirazcı, Cansu Dağdelen, Cihat Süvarioğlu, Yeşim Gül ve Durul Bazan’ı buluşturan dizinin genç başrol oyuncuları Hande Doğandemir ve Engin Öztürk oldu.

Engin Öztürk ve Hande Doğandemir, Kanal D'nin yeni dizisinde birlikte oynayacaklar 7

Hande Doğandemir kriminal drama türündeki dizide ‘Masal’, Engin Öztürk de ona büyük aşkla bağlı ‘Ömer’ rolüne hayat verecek. Antalya Alanya’da müthiş bir platonun kurulduğu diziyi Ömer Faruk Sorak çekecek, dizinin senaryosu ise güçlü kalem Altuğ Küçük imzası taşıyor. İntikam hikâyesi üzerine kurulan dizinin cast direktörlüğünü ise Gülden Avşaroğlu yaptı.