Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Öztürk’ten Doğduğun Ev Kaderindir’e duygusal veda

Engin Öztürk’ten Doğduğun Ev Kaderindir’e duygusal veda

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, dün akşam 43. bölümüyle veda etti. Final bölümünde herkesin yüzünü güldüren mutlu bir son vardı. Barış ve Zeynep evlenirken, Gülbin de ailesiyle kavuşmanın tadını çıkarıyordu. Ayrıca Zeynep, zor durumda olan kız çocukları için, abisi adına bir vakıf kurdu.

Dizinin ekran yolculuğu bitti. Büyük iddialarla başlayan dizinin ikinci sezonunda reyting kayıpları yaşandı. Yola İbrahim Çelikkol ile çıkan Demet Özdemir, Engin Öztürk ile başrolde oynayarak bitirdi diziyi.

Engin Öztürk, yeni sezonda hukukçu Barış olarak katılmıştı diziye. Çelikkol’un oynadığı Mehdi’nin ölümünden sonra da başroldeki karakter oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, 3. sezonu göremedi ama hikayesini de bitirmenin zaferiyle dün akşam görkemli bir son sahne ile veda etti.

Ekranda 3-5 bölüm bile dayanmakta güçlük çeken yapımların ardından, 43. bölüm yayınlanması da büyük bir başarıydı. Engin Öztürk, dizinin finalinin ardından, instagram sayfasından aşağıdaki paylaşımı yaparak izleyiciler de dahil olmak üzere herkese veda etti.

İşte Öztürk’ün vedası…

Engin Öztürk'ten Doğduğun Ev Kaderindir'e duygusal veda 8

Engin Öztürk'ten Doğduğun Ev Kaderindir'e duygusal veda 9