Ana sayfa Dizi Haberleri Sıfırıncı Gün dizisi, ‘dağ fare doğurdu’ sözünü doğruluyor!

Sıfırıncı Gün dizisi, ‘dağ fare doğurdu’ sözünü doğruluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında Cuma akşamlarına alınan Sıfırıncı Gün dizisinin beşinci bölümü izleyicilerle buluştu. Yönetmenliğe Çağatay Tosun’un getirilmesinin ardından dizide büyük değişimler yaşanacağı ortaya çıkmıştı. Sıfırıncı Gün dizisinin izleyicileri beşinci bölümü tempolu ve güzel olarak nitelendiriyor.

Dizinin 10 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan 6. bölümünden itibaren daha aksiyon dolu ve daha heyecanlı bir yapım haline gelmesi bekleniyor. Engin Öztürk ile Aybüke Pusat ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin devam edebilmesi için ekip muazzam bir çaba içine girdi. Ancak bu büyük çabanın karşılığının izleyicilerden gelmediğini görmek de büyük üzüntü yarattı.

Sıfırıncı Gün dizisi daha başlamadan önce çok büyük izleyici kitleleri tarafından sosyal medyada büyük heyecan dalgası oluşturulmuştu. Ancak, beşinci bölümün reytinglerini görenler, bu büyük izleyici kitlesinin artık diziyi desteklemediğini ortaya koydu.

Sıfırıncı Gün dizisinin tüm izleyici gruplarında çok ama çok düşük reytingler elde etmesi ile birlikte umutsuzluk ortalığa hakim oldu. Tüm kişiler kategorisinde 57. olabilen dizi, AB grubunda 27. sırada ve ABC1’de de 26. durumda bulunuyor. Beşinci bölüm reytinglerini görenler ‘dağ fare doğurdu’ sözünü hatırladı.

O kadar büyük emek sonrasında gelinen bu noktanın dizinin hakkı olmadığına inanan birçok izleyici bulunuyor.

10 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan 6. bölümden paylaşılan fragman bir hayli hareketli ve aksiyonun bol olacağını anlatıyor. Dizinin isminin değişeceği beklentisi vardı ama bu konuda bir düzenleme yapılmadığı da anlaşılıyor.

Yönetmen Çağatay Tosun’un ayağa kaldırma çabası sonuç verecek mi bilinmez ama altıncı bölümün çok kritik olduğu gerçeğini görmek lazım.