Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Kıvanç Tatlıtuğ, Sıla Türkoğlu, Demet Özdemir gibi pek çok oyuncunun fanları harekete geçti, büyük kampanya başlattılar!

Hande Erçel, Kıvanç Tatlıtuğ, Sıla Türkoğlu, Demet Özdemir gibi pek çok oyuncunun fanları harekete geçti, büyük kampanya başlattılar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 10 ilimizde yaşanan deprem felaketinde kurum ve kuruluşlarla birlikte gönüllü olarak ünlü isimler koordinasyonlara katılmıştı. Deprem bölgesindeki ihtiyaçlar için elini taşın altına koyan ve birebir sahada çalışan, maddi-manevi destek veren ünlü isimlerin fanları da son derece anlamlı bir kampanya için harekete geçtiler!

Dizileriyle gönülleri fetheden oyuncular, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla da merakla takip ediliyorlar. Fan sayfalarında hayranları tarafından pek çok yorum alan, konuşulan bu isimleri, yaşadığımız deprem felaketinde de ön saflarda görenler, şimdi hayranı oldukları oyuncuların isimleriyle deprem bölgelerine gönderilmek üzere yardım toplamaya başladılar.

Depremin yaraları sarılmaya çalışılırken bazı oyuncuların fanları tarafından isimleri öne çıkarılarak kampanyalar başlatılmış ve yardımlar toplanmıştı. Bu kez pek çok oyuncunun fanları, sosyal medyadan birleşerek deprem bölgesindeki çocuklar için kolları sıvadı! Bölgede çocukların ihtiyacı olan malzemelerin temin edilmesi için harekete geçtiler.

Hande Erçel, Kıvanç Tatlıtuğ, Sıla Türkoğlu, Demet Özdemir gibi pek çok oyuncunun fanları harekete geçti, büyük kampanya başlattılar! 8

Aralarında Aras Bulut İynemli, Kıvanç Tatlıtuğ, Yağmur Tanrısevsin, Elçin Sangu, Hande Erçel, Hafsanur Sancaktutan, Uraz Kaygılaroğlu, Hazal Subaşı, Engin Öztürk, Dilan Çiçek Deniz, Devrim Özkan, Çağatay Ulusoy, İlayda Alişan, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Damla Sömez, Sıla Türkoğlu, Eda Ece, Berk Cankat, Selin Şekerci, Demet Özdemir, Esra Bilgiç ve Deniz Baysal fanlarının olduğu ve “SosyalBen Vakfı’nın Umut Turu” projesinin başlatılması, sosyal medyadan da duyuruluyor.

Hande Erçel, Kıvanç Tatlıtuğ, Sıla Türkoğlu, Demet Özdemir gibi pek çok oyuncunun fanları harekete geçti, büyük kampanya başlattılar! 9

“Güçlerimizi birleştiriyoruz” sloganıyla 23 oyuncunun fanlarının bu adımı, ünlü isimler adına da ayrı bir gurur kaynağı. Kampanya için yapılan açıklamada “Çok özel bir bağış kampanyası başlatıyoruz. SosyalBen Vakfı’nın ‘Umut Tırı’ kampanyasına, 23 ünlü ismin sevenleri olarakbağışta bulunarak deprem bölgesindeki çocuklarımızın yanında oluyoruz. Sizler de başlattığımız bu kampanyaya katkıda bulunarak yüzlerinin gülmesine destek olabilirsiniz” cümlelerine yer verildi.