Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Öztürk’ü ekrana döndürecek Annenin Sırrıdır Çocuk’ta güzel gelişmeler var!

Engin Öztürk’ü ekrana döndürecek Annenin Sırrıdır Çocuk’ta güzel gelişmeler var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın sevilen oyuncularından Engin Öztürk, verdiği uzun aranın ardından ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yakışıklı oyuncunun başrolde yer alacağı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde çalışmalar hızlandı.

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde canlandırdığı Selim karakteriyle yıldızı parlayan Engin Öztürk’ü ulusal kanalda en son TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle izlemiştik. Öztürk diziye sonradan katılmış ve Demet Özdemir’i canlandıran Zeynep’in sevgilisi daha sonra da kocası olmuştu.

Engin Öztürk aynı dönemde Netflix’te yayınlanan 50m2 dizisinin de başrolünde yer almıştı. Yakışıklı oyuncu bir kiralık katili canlandırdığı dizide başrolü Aybüke Pusat ile paylaşmıştı. Dizi hem hikayesi hem de oyunculuklarıyla izleyiciden tam not almıştı.

Engin Öztürk’ü ekrana döndürecek Annenin Sırrıdır Çocuk’ta güzel gelişmeler var! 7

Engin Öztürk yaklaşık bir yıldır uzakta olduğu setlere Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle geri dönüyor. NTC Media tarafından çekilecek dizinin nisan ayında TV8’de ekrana geleceği belirtiliyor. Dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarının neredeyse tamamlandığı yakında sete çıkılacağı da gelen duyumlar arasında.

Yakışıklı oyuncu Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde başrolü İrem Helvacıoğlu ile paylaşacak. Helvacıoğlu ise halen Disney Plus için çekilen ve başrolünü Engin Akyürek’le paylaştığı Kaçış dizisinin çekimleri için Gaziantep’te bulunuyor.

Engin Öztürk kısa süre önce gazetecilerin sorularını yanıtlarken bir proje için anlaşmaya vardığını, şubat ayı itibariyle sete çıkabilecek duruma geleceklerini belirtmişti. Fakat ne adıyla ne de konusuyla ilgili bir bilgi vermemişti.