Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna ile Seray Kaya, sadece çok iyi partner değiller, işe bakışları da aynı!

Onur Tuna ile Seray Kaya, sadece çok iyi partner değiller, işe bakışları da aynı!

tarafından ker_def

Fox TV’de perşembe akşamları yayınlanan ve milyonlarca izleyicinin kalbini kazanan Mahkum dizisinin iki başrol oyuncusu, MAG dergisindeki pozları ile olay oldu… Hafta içinde Fırat ve Cemre karakterlerini canlandıran Onur Tuna ve Seray Kaya’nın pozları çok konuşuldu. İkilinin hayranları, onların bu güzel pozlarına adeta mest oldu.

MAG Dergisi’nin sorularını da yanıtlayan iki oyuncu, kendileri hakkında önemli bilgiler sundu. Seray Kaya “İşine âşık, kendi halinde yaşayan ve her ne olursa olsun mutlaka küllerinden yeniden doğan birisiyim” diyerek dikkatleri çekti.

Onur Tuna ile Seray Kaya, sadece çok iyi partner değiller, işe bakışları da aynı! 9

Onur Tuna ise eğitimci bir aileden geldiği vurgusunu yaptı ve “Bu tarz sanatsal sahne çalışmalarının içerisinde çocukluğumdan beri yer aldım” diyerek kariyerinin çok erken başladığını ifade etti.

Bir sokak çocuğunu oynamak ve onun yaşadığı sıkıntıları izleyicilere göstermek gibi bir hedefi bulunan Onur Tuna, belki de Mahkum dizisinden sonra böyle bir rolle yeniden setlere döner… İşini çok sevdiğini de dile getiren yakışıklı oyuncu, “Bir ömür yapacağıma inanıyorum ve yaptığım projelerin, mutlaka çok hoşnut olduğum işler olacağına gönülden inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Onur Tuna ile Seray Kaya, sadece çok iyi partner değiller, işe bakışları da aynı! 10

İşlerini hem disiplinle hem de aşkla yapan Onur Tuna ile Seray Kaya’nın partner pozları sosyal medyada da çok konuşulan bir konuydu. Hafta içinde ikilinin hayranları binlerce övgü mesajı paylaştı ve sosyal medya onları konuştu.

Röportajda en dikkat çeken nokta Onur Tuna’nın değişime ve dönüşüme çok açık birisi olduğuna yönelik yaptığı vurguydu. Ünlü oyuncu, “Çünkü hayat mutlak değil ve yarın başıma ne geleceğini bilmiyorum. Onun dışında sevdiğim ve sevmediğim şeyler üzerinden kendimi tanımlayabilirim” diyerek ilgi çekti.

Onur Tuna ile Seray Kaya, sadece çok iyi partner değiller, işe bakışları da aynı! 11

Seray Kaya’nın ise hayatının merkezinde iyilik ve adaletin yer aldığı vurgusu çok önemliydi. Hayvanlara ve yaptığı işe aşık olduğunu da söyleyen oyuncu, “Kendi halinde yaşayan ve her ne olursa olsun mutlaka küllerinden yeniden doğan birisiyim diyebilirim” şeklinde konuştu.