Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan, Camdaki Kız’ın o sahneleri çekilirken Burcu Biricik için çok ağlamış!

Enis Arıkan, Camdaki Kız’ın o sahneleri çekilirken Burcu Biricik için çok ağlamış!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin OGM Pictures imzalı, hikayesini Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabındaki gerçek bir hayat hikayesinden alınan dizisi Camdaki Kız, yeni haftada 58. bölümüyle izleyenlere heyecanlı anlar yaşatacak…

Dizinin 24 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak fragmanı ekrana geldi. Cana’nın Sedat’tan hamile olduğunu söylemesinden sonra Nalan, adeta zincirlerinden kurtulmuş gibi yeni hayatına koşuyor! Hayri ile ilişkisini ilerleten ama içinde bulunduğu ortamdan kurtulamayan Nalan, sonunda özgürlüğünü ilan edecek!

Cana’nın hamileliğini kendi lehine kullanacak olan Nalan, büyük bir oyun oynuyor! Eve gidip Sedat’a tokat atan ve tüm ailenin her şeyi bilmesine karşılık sakladığını söyleyerek evi terkeden Nalan, aslında için için yaşananlara seviniyor!

Fakat herkese büyük bir oyun oynayarak hayal kırıklığına uğramış numarası yapan Nalan, hayatının en büyük fırsatını kaçırmadan akıllı bir hamle ile üste çıkacak! Evi terkeden Nalan’ın Hayri ile hayatını mutlu yaşayıp yaşamayacağını ilerleyen bölümlerde göreceğiz ancak herkesin içinin yağlarını eriten bir bölüm geliyor!

Bu arada Burcu Biricik, Nalan’ın bu değişim ve dönüşüm hallerini o kadar iyi yansıtıyor ki ağlarken gülen, gülerken delirmiş gibi kahkahalara boğulan, yaşadığı şokla tüm duyguları birbirine karışan duygu değişimlerini büyük bir ustalıkla oynuyor! Fragmandaki kısa sahneler bile, şimdiden izleyici tarafından heyecanla beklenen sahneler oldu!

Biricik’in çok beğenilen oyunculuğu, yeni bölümdeki performansı ile şimdiden övgüler alıyor. Fragmanda kısaca gördüğümüz sahnelerin çekimlerinin ise o kadar kolay geçmediğini Enis Arıkan aktarmakta!

Enis Arıkan, Camdaki Kız'ın o sahneleri çekilirken Burcu Biricik için çok ağlamış! 7

Dizide Muzaffer karakterine hayat veren Arıkan, rol arkadaşı Burcu Biricik’in bu sahneleri çekilirken gözyaşlarını tutamadığını instagram hesabından paylaşmakta. Enis Arıkan, “Bu sahneler çekilirken Burcu’ya çok ağladım. İzleyince anlayacaksınız” diyerek tüyoyu da önden vermekte!

Çok etkileyici ve sarsıcı sahnelerin gelişini haber veren Enis Arıkan’ın, setteki çekimler sırasında Burcu Biricik’e ağladığını söylemesi, oyuncunun hayli zor sahnelerde zorlu performanslar sergilediğini da anlatmakta! Yeni bölümde heyecanla izlenecek olan Nalan’ın isyan ve kopuş sahneleri, şimdi izleyiciler tarafından daha da çok merakla beklenecek!