Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni dizisi, vedasıyla da sosyal medyaya damgasını vurdu! İşte oyuncuların duygu dolu anları…

Duy Beni dizisi, vedasıyla da sosyal medyaya damgasını vurdu! İşte oyuncuların duygu dolu anları…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yazlık bir dizi olarak başlamıştı Duy Beni. Star TV’nin sezonda da devam kararını aldığı ve Perşembe akşamları ekrana gelen dizi, ne yazık ki sezon sonunu getiremedi! Reytingleri isteneni veremeyen dizi için final kararı alındı!

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan ve Murat Daltaban’ın yer aldıkları Duy Beni dizisi, 17 Kasım Perşembe akşamı 20. ve son bölümüyle ekrandaydı.

Bazıları ismini yeni duyururken, bazı genç oyuncular da bir kez daha başarılı oyunculuklarını ortaya koydular. Diziyi başından beri takip edenlerin ayrılması zor olsa da Duy Beni dizisi, ekrandaki kısa varlığına rağmen sektörde dikkat çeken isimleri kazandırdı.

Genç kuşak oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkatleri çeken dizi, özellikle sosyal medyanın gündeminden hiç inmedi! Öylesine büyük bir sosyal medya desteği aldı ki yaz sezonunda bölümleri ve fragmanlarının izlenme oranlarıyla dudak uçuklattı kimi zaman. Haftalık en çok konuşulan diziler kategorilerinde de sosyal medyada ilk sıradaydı hep!

Duy Beni dizisi, vedasıyla da sosyal medyaya damgasını vurdu! İşte oyuncuların duygu dolu anları... 9

Dizinin final bölümü de sosyal medya desteği ile şaşırtmadı! Son bölüme gelen ileti sayısı 86 bin 100’ü buldu! Adba.tv’nin verilerine göre Duy Beni dizisi, gün birinciliği ile sosyal medyada dikkatleri çekti! En yakın rakibi Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile arasındaki fark da dikkat çekici! Ayrıca reyting birincisi Camdaki Kız ve yine yüksek reytingli Aldatmak dizilerinin sosyal medyadaki konuşulma oranları da Duy Beni dizisine göre çok düşük kaldı!

Duy Beni dizisi, vedasıyla da sosyal medyaya damgasını vurdu! İşte oyuncuların duygu dolu anları... 10

Dizide Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun hayat verdikleri Kanat ve Ekim ise dizi tarihinin çok sevilen çiftleri arasına isimlerini yazdırdılar! İki başarılı oyuncu da çift olarak çok sevilirken, oyunculukları ile de yapımcıların dikkatini bir kez daha çektiler!

Duy Beni dizisi, vedasıyla da sosyal medyaya damgasını vurdu! İşte oyuncuların duygu dolu anları... 11

Diziye veda izleyici için zor olurken oyuncular da sette benzer duygular içindeydi! Son sahnelerin çekimleri sırasında yaşanan duygulu anlar, izleyenlere sosyal medyadan aktarıldı! En son sahnenin çekimleri sırasında oyuncuların hazırlanırken duygu dolu anları paylaşıldı. Tüm ekip ve oyuncular arasında güçlü bir bağ oluştuğunu da gösteren bu anlar, kameraya kaydedildi ve video olarak dizinin sosyal medya hesabından yayınlandı.

Oyuncuların birbirlerine sarılarak son sahnelerinin çekimlerine geçildiği o anlarda duygu seli aktı adeta! Gözyaşları içinde kalan isimler, aynı zamanda son sahnenin heyecanını da taşıyordu!

İşte “Her veda bir iz bırakır” cümlesiyle, Duy Beni dizisinin twitter hesabından yapılan o veda anları…