Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi için umutlar tükenmedi! Reytingde hüsranı yaşasa da şaşırtıcı bir sıçrama yaptı!

Tuzak dizisi için umutlar tükenmedi! Reytingde hüsranı yaşasa da şaşırtıcı bir sıçrama yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – tv8’in iddialı dizisi olarak ekranlara gelmeye başlayan Tuzak, ne yazık ki kanalın reyting beklentilerini karşılayamıyor! Akın Akınözü gibi özellikle yurtdışında büyük bir hayran kitlesi olan dizi, Bensu Soral partnerliği ile tavan yapacağı tahminleri ile başladı.

İki genç ve popüler oyuncunun bir araya getirilmesi ve usta isim Talat Bulut’un da dizide olması, ayrıca Rıza Kocaoğlu gibi rol aldığı her yapımda dikkat çeken bir ismin de varlığı, Tuzak dizisinin reytinglerini beklenen seviyelere getiremiyor! Üstelik izleyenler için hikayesi de son derece ilgi çekici ve giderek de heyecan artıyor!

Tuzak dizisi, yayınlandığı günden beri reytinglerde çok düşük puanlar alıyor! En son yayınlanan 5. bölümün, Total ve AB kategorilerinde ilk 10′ bile girememesi hüsran yaşattı! ABC1 kategorisinde 10. sırada yer alabildi ancak son hafta! Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, Kuruluş Osman, O Kız, Bir Peri Masalı, Hayat Bugün dizileri ile rakipti. Bir başka rakibi Gecenin Ucunda dizisi Salı akşamına alındı. Ancak yerine yine güçlü bir rakip olması muhtemel Çöp Adam dizisi geliyor!

Tuzak dizisi için umutlar tükenmedi! Reytingde hüsranı yaşasa da şaşırtıcı bir sıçrama yaptı! 9

Fabrika Yapım ve Acun Medya ortaklığında çekilen, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in üstlendiği ve senaryosunu Eylem Canpolat ile birlikte Ayşenur Sıkı ile Ali Yörükoğlu’nun yazdıkları dram türündeki dizi, reytinglerde hayal kırıklığı yaşatsa da sosyal medyada çok başka bir hava esiyor!

Tuzak dizisi için umutlar tükenmedi! Reytingde hüsranı yaşasa da şaşırtıcı bir sıçrama yaptı! 10

5 haftadır ekranda olan dizinin oyuncusu Akın Akınözü, Avukat Umut karakteri ile çok beğenilirken, sosyal medyadan da binlerce yorum alıyor. Oyuncunun bu popülerliği, sosyal medya araştırmalarına da yansıyor! Haftanın en popüler erkek oyuncuları tablosunda ilk sıraya yükselerek, aylardır tahtı kimseye bırakmayan genç oyuncu Onur Seyit Yaran’ı bile zirveden indirmeyi başardı!

Bu arada dizi de yapılan paylaşımlar sonucunda sosyal medyadaki en çok konuşulan dizilerin başında geliyor! Adba.tv’nin son bölüm için yaptığı araştırmada günün en çok konuşulan dizisi olmayı da başardı yine! Bir kaç haftadır listenin başında yer alan Tuzak dizisi, rakiplerine giderek daha büyük farklar atıyor!

Tuzak dizisi için umutlar tükenmedi! Reytingde hüsranı yaşasa da şaşırtıcı bir sıçrama yaptı! 11

Aynı gün içinde 127 bin ileti ile gün birincisi olan dizinin en yakın rakibi ise Bir Peri Masalı! Fox Tv’nin dizisi, reytinglerde ilk 10’da yer alamadı ama sosyal medyada ikinci sırada! Ancak Tuzak ile aralarındaki fark ise çok büyük! Aynı gün yayınlanan dizilerin Tuzak karşısında sosyal medyadaki duruşu tabloya yansımakta! Reytinglerle tamamen zıt yöndeki bu oranlar, Tuzak dizisinin sosyal medyadaki desteğininde çok yüksek olduğunu gösteriyor. Ancak tabii ümitler bu oranların reytinglere de yansıması!