Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Enis Arıkan ile Aybüke Pusat’ın hayvan sevgisi bir başka!

Enis Arıkan ile Aybüke Pusat’ın hayvan sevgisi bir başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular hayvan sevgilerini sosyal medyadan sıklıkla paylaşımlar yaparak sergilemeye devam ediyor. Enis Arıkan kedisini öne çıkartırken, Aybüke Pusat da sevimli köpeği ile kalpleri ısıttı.

Benden Ne Olur isimli filmin çekimlerinde yer alan Enis Arıkan, keyifli anlarını sosyal medya hesabından paylaşmakta. Oyuncu sıklıkla da kedisiyle pozlarını takipçilerinin beğenisine sunuyor. Oyuncu, “Miu instoştan like alma çabama nefret kustu” notuyla aşağıdaki fotoğrafı yayınladı ve binlerce de beğeni topladı.

Enis Arıkan ile Aybüke Pusat'ın hayvan sevgisi bir başka! 8

Geçtiğimiz sezon Her Yerde Sen dizisinde izlediğimiz Aybüke Pusat, ardından da Netflix’in yeni projesi 50 metrekarenin çekimlerine katılmıştı. Ünlü oyuncu, uzun bir süre dinlenme fırsatı da buldu. Tatili de uzatan ve farklı mekanlarda tatil yapan Aybüke Pusat, gerçek bir hayvan dostu.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından köpeğiyle pozunu yayınladı ve “Kalpler erisin” notunu de eklemeyi unutmadı. Takipçileri ise Pusat’a yeni bir projesi olup olmadığını soruyor. Hızla hayran kitlesini artıran ünlü oyuncunun instagram hesabının da 3 milyonu geçtiğini belirtelim.

Enis Arıkan ile Aybüke Pusat'ın hayvan sevgisi bir başka! 9