Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un Cemre’si Sera Kutlubey nihayet setlere dönüyor!

Zalim İstanbul’un Cemre’si Sera Kutlubey nihayet setlere dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınlandığı dönem fırtınalar estiren Kanal D dizisi Zalim İstanbul birçok oyuncunun da üne kavuşmasını sağlamıştı. Ancak bunlardan biri olan Sera Kutlubey, dizi sona erdikten setlerden uzakta kalmayı tercih etmişti. Güzel haber geldi! Başarılı oyuncu nihayet yeni bir diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kanal D’nin entrika dolu dizisi Zalim İstanbul, Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay gibi usta isimlerin yanı sıra Sera Kutlubey, Berker Güven, Bahar Şahin, Ozan Dolunay, Simay Barlas gibi genç oyuncuların büyük çıkış yapmasını sağlamıştı.

Zalim İstanbul sayesinde ünlenen genç oyuncuların tümü yeni bir projede yer aldı. Hatta bazıları birçok projeyle ekrana geldi. Ancak bunlardan biri olan Sera Kutlubey, gelen teklifleri reddetti ve setlerden bir süre uzakta kalmayı tercih etti. Sadece Hercai dizisinde rol aldı.

Zalim İstanbul’un Cemre’si Sera Kutlubey nihayet setlere dönüyor! 7

Ancak güzel haber geldi. Başarılı oyuncu yeniden setlere dönüyor. Sera Kutlubey, Fox TV’de yayınlanacak Kapımdaki Düşman isimli dizide rol alacak. Dizide İsmail Demirci, Hatice Şendil, Perihan Savaş gibi isimler yer alacak.

Eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlayan Kutlubey, televizyon macerasına 2016 yılında Kehribar dizisinde canlandırdığı Leyla karakteri başladı. Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Cemre Yılmaz karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Sera Kutlubay, Zalim İstanbul’un ardından Hercai dizisinde rol aldı.

Verdiği bir röportajda hayattaki en büyük tutkusunun oyunculuk ve yazmak olduğunu söyleyen Sera Kutlubey, “Çocukluğumdan beri bu mesleği istiyordum aslında, başta evcilik gibiydi hayallerimde. Lise döneminde pek parlak bir öğrenci değildim, okulu çok sevmezdim; ne zaman tiyatro kulübüne girdim, o zaman okulla gerçekten bir bağ kurmaya başladım” demişti.