Ana sayfa Sosyal Medya Çok şaşırtıcı! Demet Özdemir’den bir ilk! 2 gündür paylaşım yok!

Çok şaşırtıcı! Demet Özdemir’den bir ilk! 2 gündür paylaşım yok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, rol aldığı televizyon dizilerinin yanı sıra, sosyal medyayı etkin bir şekilde kullandığı için de hep gündemde. Oyuncu, gün içinde muhakkak bir veya bir kaç tane paylaşım yaparak hayranlarını mutlu ediyor. Fanlarının büyük merakla bekledikleri paylaşımlar, bir anda sosyal medyada dağılıyor.

Romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’taki başarısının ardından bu kez dram dizi Doğduğun Ev Kaderindir ile ekranlara gelen Demet Özdemir, hayran kitlesini de sürekli büyütüyor.

Doğal, samimi, içten halleriyle büyük beğeni kazanan Demet Özdemir, aynı zamanda giyim tarzıyla da hayranlarının dikkatle takip ettikleri bir isim.

Son dönemde magazinde yeni sevgilisi Oğuzhan Koç ile yer alan Demet Özdemir, zaman zaman bir araya geldiklerinde hayranlarına da bir sürpriz yaparak birlikte pozlarını yayınlıyor.

Dizinin kamera arkasında da bol bol paylaşımlar yapıyor oyuncu. Ancak son günlerde çok yorulduğunu ifade eden kimi paylaşımlar yapmaya başladığı dikkat çekiyordu.

Çok şaşırtıcı! Demet Özdemir'den bir ilk! 2 gündür paylaşım yok! 9

Ayrıca, yaz aylarını çok özlediğini de geçtiğimiz yaz gittiği mavi turdan pozlarıyla göstermekteydi. Demet Özdemir, son olarak 14 Nisan Çarşamba günü, tv8’de başrolünde oynadığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisini hatırlatan bir paylaşım yaptı story’den.

Çok şaşırtıcı! Demet Özdemir'den bir ilk! 2 gündür paylaşım yok! 10

Küçük sürprizleri olduğunu ve bu sebepten yorgun olduğunu anlattı Özdemir. Aynı zamanda biraz yorgun olduğunu da ifade etti tekrar. Aşağıdaki postu da iki gün önce 14 Nisan’da paylaşmıştı. Demet Özdemir, bu paylaşımlarından sonra başka bir paylaşım yapmadı!

Hayranları şimdi büyük merakta! Zira oyuncunun bu kadar uzun süre bir paylaşım yapmaması pek görülen bir durum değil! Özdemir’in dizinin yanında bir başka sürpriz projesi için çalıştığı da yaptığı paylaşımla tahmin edilmişti.

Çok yoğun olduğu için fırsat bulamamış olabilir. Ya da bir kaç gün sosyal medyadan uzak da durmak isteyebilir. Bakalım bu sessizliğin ardından nasıl bir neden çıkacak? İşte son paylaşımlarından birisi…

Çok şaşırtıcı! Demet Özdemir'den bir ilk! 2 gündür paylaşım yok! 11