Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ercan Kesal tıp kongresinde Üç Kuruş dizi heyecanına vurgu yaptı!

Ercan Kesal tıp kongresinde Üç Kuruş dizi heyecanına vurgu yaptı!

tarafından ker_def

Çukur dizisinin ardından Show TV’de yeni sezonun iddialı yapımlarından Üç Kuruş ile izleyici karşısına çıkacak olan Ercan Kesal, bilindiği üzerine bir doktor… Uzun süre doktorluk mesleğini yaptıktan sonra oyunculuğa adım atan oyuncu, bazı zamanlarda meslektaşları ile de buluşmayı ihmal etmiyor. Ünlü oyuncu Ercan Kesal Antalya’da Solo Event tarafından düzenlenen Pediatri Kongresinde çocuk doktorlarıyla bir araya geldi.

Kongrede konuşma yapan ünlü oyuncu yeni dizisi Üç Kuruş’tan da bahsetti. Ercan Kesal, yeni dizisi için çok heyecanlı ve telaşlı olduğunu anlattı. Oyuncu, “Çok yakında başlayacak olan yeni dizi projem içinde yoğun bir çekim telaşım ve heyecanım var ama siz kıymetli hekimlerimizle de bir araya gelmek çok istedim bu sebeple tüm işlerimi askıya alarak geldim” dedi.

Bir süre doktorluk yapıp daha sonra oyunculuğu seçen Ercan Kesal kongrede yaptığı açıklamada önemli konulara değindi. İşte ünlü oyuncunun pandemi döneminde sağlık çalışanlarının sergilediği özveriyle ilgili teşekkürünün de yer aldığı açıklaması:

“Özellikle pandemi döneminde doktorların ve sağlık çalışanlarının ne kadar özveriyle çalıştığını hepimiz biliyoruz onlara ne kadar teşekkür etsek az, bende hekim kimliğimle ilk maaşımı kazananlardanım. 1984’te Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Ankara’nın kasaba ve köylerinde hekimlik yaptım. Avanos doğumluyum. Bizim oralarda doktor olmak önemlidir. Taşrada doktor bir evlat olmak, hastalanınca onlara bakmak anlamına gelir. Maddi bir sıkıntı da yaşamayacaklarını düşünürler, haklı olarak ama benim gönlümde oyunculuk vardı hep , bu yüzden oyunculuğu seçtim.”