Ana sayfa Sosyal Medya Erdal Beşikçioğlu Bergen filmiyle ilgili konuştu; Yediğim küfürlerden bu kadar hoşlanacağımı düşünmezdim!..

Erdal Beşikçioğlu Bergen filmiyle ilgili konuştu; Yediğim küfürlerden bu kadar hoşlanacağımı düşünmezdim!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -4 Mart’ta vizyona giren ve izlenme rekoru kıran, yılın filmi olmaya aday Bergen filminin iki başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah ile Erdal Beşikçioğlu TV 100’de yayınlanan Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk oldu.

Filmde ‘Acıların kadını’ lakaplı şarkıcı Bergen’e hayat veren yetenekli oyuncu Farah Zeynep Abdullah, gişe rakamlarına şaşırdığını söyleyerek, “Bir şey yaparken geri dönüşünü çok beklemeden yapıyorsunuz, işin çok içine giriyorsunuz o sebeple ben çok şaşırdım beklemiyordum” şeklinde konuştu.

Filmde, Bergen’in yüzüne kezzap atıp sonra da hayatına son veren Halil Serbest’i canlandıran usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu ise, “Kadına şiddetle ilgili bir filmin bu kadar gişe yapması tuhaf ama kalitesiyle doğru orantılı” dedi.

Erdal Beşikçioğlu filmin bu kadar sevilmesinin nedenini ise şu sözlerle anlattı; “Filmde, hayata karşı tutkuları olan bir kızın yolculuğuna tanık oluyoruz, şiddet duygusunu çok fazla sömürmedik. Olabildiğince dürüst naif ve sömürmeden yapmaya çalıştık. Mevzu bundan kaynaklı.

Yaptığımız toplantılarda tüm ekibin ortak sorusu, ‘Şiddet ne kadar gösterilecek’ oldu. Şiddeti göstermeden hissettirmek istedik ve bunu başardık. Bergen, mesleki kariyerimde en keyifli çalıştığım filmlerden biri oldu.”

‘Eşim filmi izleyince iki gün kendine gelemedi’ açıklamasını yapan Erdal Beşikçioğlu, “İzleyiciye sorgulama yaptırmayı başardık, başından beri hedeflediğimiz buydu. Yaptığım bir iş karşısında yiyeceğim küfürden bu kadar hoşlanacağım aklıma gelmezdi” şeklinde konuştu.

Farah Zeynep Abdullah, “Psikolojik şiddeti de göstermeyi çok istedik. Bergen’i kurban olarak değil ayakları üzerinde sağlam duran var olmaya çalışan bir kadın olarak anlattık, kurbanlaştırmayı seçmedik.

Hazırlık sürecinde senaryoya çok odaklandım ne anlatılmak isteniyorsa ona odaklandım. Bir oyuncunun kendini güvende hissetmesi çok önemli  yapımcımız bize kendimizi çok güvende hissettirdi” açıklamasını yaptı.

Bergen filmi oyuncuları Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu’nun konuk olduğu programın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;