Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner ve Furkan Andıç’ı bir araya getiren Kara Tahta çarşamba reytingine yeni bir soluk getirecek!

Miray Daner ve Furkan Andıç’ı bir araya getiren Kara Tahta çarşamba reytingine yeni bir soluk getirecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta’nın ilk bölümünün yayılanmasına sadece bir hafta kaldı. Miray Daner ve Furkan Andıç’ın başrollerde bir araya geldiği dizinin çarşamba reytinginde nasıl bir yer alacağı merak konusu.

Kara Tahta dizisi ilk bölümüyle 30 Mart Çarşamba akşamı TRT 1 ekranında olacak. Ekranlardan bir süredir uzakta olan Miray Daner ve Furkan Andıç’ı yeniden hayranlarınlarına kavuşturacak olması sebebiyle büyük bir merakla beklenen dizi çarşamba akşamı reytinglerine yeni bir soluk getirecek.

Çarşamba akşamlarının lideri yayınlandığı ilk bölümden bu yana Kuruluş Osman dizisi. Bugüne kadar onu yerinden edebilen bir dizi olmadı. Dolasıyla Kara Tahta’nın birinciliğe yerleşmesi zor gibi görünüyor ancak elbette imkansız değil.

Miray Daner ve Furkan Andıç’ı bir araya getiren Kara Tahta çarşamba reytingine yeni bir soluk getirecek! 7

Çarşamba akşamlarının bir diğer dizisi Sadakatsiz ise son haftalarda reytinglerin düşüşünden muzdarip. İkinci sezonda reyting puanları bir hayli düşen dizi bu sezon sonunda final yapacak. Aynı gecenin iki diğer dizisi Oğlum ve Son Nefesime Kadar da reytinglerde çok zayıf. Hatta sadece birkaç hafta önce başlayan Son Nefesime Kadar dizisinin finaline karar verildi.

Dolayısıyla görülüyor ki Kara Tahta’nın çarşama akşamı şansı çok yüksek. Güçlü oyuncu kadrosuyla gelen dizinin reytinglere ikinci ya da üçüncü sıradan başlaması çok büyük olasılık. Öğretmenlerin mücadelesini ve güçlü bir aşk hikayesini anlatan Kara Tahta dizisinin çok iyi reytingler getirmesi bekleniyor.

Kadrosunda; Miray Daner, Furkan Andıç, Cengiz Bozkurt gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal üstleniyor. Kara Tahta’nın yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.