Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşikçioğlu kendisine çok yakışacak bir rolle yakında ATV ekranında!

Erdal Beşikçioğlu kendisine çok yakışacak bir rolle yakında ATV ekranında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok deneyimli bir oyuncu olmasına rağmen Behzat Ç. karakteriyle kariyerinin zirvesine ulaşan Erdal Beşikçioğlu kendine özel bir hayran kitlesine sahip. En son Kağıt Ev dizisiyle ekrana gelen usta oyuncu kendisine çok yakışacak bir rol ve diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Erdal Beşikçioğlu, ABD’de yayınlandığı dönem büyük ses getiren Your Honor dizisinin Türk uyarlaması olan Hakim’de başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkacak. Türkiye’de de büyük ilgi görmesi beklenen dizi ATV’de yayınlanacak.

Amerikan yapımı Your Honor dizisi, toplamda 10 bölüm olarak yayınlanmıştı. Son derece tehlikeli bir mafya babasının oğlunu kazayla öldüren bir gencin babası olan hakimin, oğlu için göze aldıkları anlatan dizinin çekimlerinin yakında başlaması bekleniyor.

Erdal Beşikçioğlu kendisine çok yakışacak bir rolle yakında ATV ekranında! 7

Dizinin baş karakteri olan Michael Desiato karakterini canlandıracak oyuncu için arayışlar uzun süredir devam ediyordu. İlk başlarda bu rol için Haluk Bilginer’in ismi geçiyordu. Ardından Oktay Kaynarca’nın ismiyle anıldı. Ancak bu iddialar doğru çıkmadı. Dizide bu önemli karakteri canlandıracak isim için Erdal Beşikçioğlu ile anlaşıldı.

Dizi dünyasının en sevilen oyuncularından biri olan Erdal Beşikçioğlu son iki dizisiyle aradığını bulamamıştı. Usta oyuncunun rol aldığı Çocukluk ve Kağıt Ev dizileri düşük reytingler sonucu ekranlara erken veda etmek zorunda kalmıştı. Beşikçioğlu bu dizilerin ardından Gain TV için çekilen Hamlet dizisinde rol almıştı.

Hakim dizisi için bugüne kadar Ebru Özkan, İlayda Alişan ve Burak Dakak ile anlaşıldı. Senaryosu Yılmaz Şahin tarafından kaleme alınacak dizinin yönetmenliğini ise Soner Caner ve Erkan Tunç birlikte üstlenecekler.