Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşikçioğlu ruhunu kattı, Çocukluk dizisinde Mahir Boztepe ne güzel bir babasın!

Erdal Beşikçioğlu ruhunu kattı, Çocukluk dizisinde Mahir Boztepe ne güzel bir babasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Çocukluk dizisinin 2. bölümü de yayınlandı. İlk bölüm ilgi gören yapım, ikinci bölümde bu ilgiyi artırarak güçlü bir konuma yükseldi. Dizinin reytingleri 5’li seviyelere çıktı ve her şey gayet iyi gidiyor.

Fox TV’nin zorlu Cuma rekabetinde Çocukluk dizisiyle öne çıkmasında en önemli isim şüphesiz Erdal Beşikçioğlu… Usta oyuncu öyle güçlü bir duygu ortaya koyuyor ki, ekran başındaki izleyiciler onun sert mizacının altındaki sevgi dolu yüreği ve çok iyi bir baba figürünü görüyor.

Burcu Özberk’in Pollyanna lakaplı Ayşegül karakteri ile sergilediği performans da dizinin renklerinden birisi. Elbette ki, çocuk oyuncular Çocukluk dizisinin kahramanları… Beren Gökyıldız, Kübra Süzgün, Nilay Yeral ve Derinsu Akkuş gerçekten rollerini başarıyla canlandırıyor.

Erdal Beşikçioğlu ruhunu kattı, Çocukluk dizisinde Mahir Boztepe ne güzel bir babasın! 7

Çocukluk dizisinde işler yolunda giderken 3. bölümden itibaren Mahir Boztepe’nin duygusal anlarını da şahit olacaksınız. Ayşegül’ün dediği gibi; “Ne kadar göstermemeye çalışsanız da siz bu çocukların hepsini ayrı ayrı seviyorsunuz değil mi? Siz gerçekten çok iyi bir babasınız Mahir bey.”

Çocukluk dizisi hayranları da Mahir beyin duygusal anlarını görmeyi çok istiyor. Onun kalbindeki sevginin büyüklüğünün zaten farkındalar ama bu duygusal sahnelerin de ekrana gelmesi çok önemli. Erdal Beşikçioğlu ise harika performansı ile adeta Mahir Boztepe karakterini yaşıyor…

23 Ekim Cuma akşamı Çocukluk dizisinin 3.bölümü yayınlanacak. Yeni bölümden ilk görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.