Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun dizisinin adı ve kadrosu belli oldu!

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun dizisinin adı ve kadrosu belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni diziler bir bir hazırlanırken, Behzat Ç fenomeni Erdal Beşikçioğlu da bu sezon ikinci kez televizyon dizisi tercihi yaptı… Ünlü oyuncu, 2019 yılında Blu TV’de ekrana gelen Behzat Ç’nin yenilenen bölümlerinde yine başarıyla yer almış ve hayranlarını mutlu etmişti. Ancak dizinin devamı yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle çekilemedi.

Emrah Serbest’in bambaşka bir Behzat Ç projesi olduğu ve bu yeni dönemde Erdal Beşikçioğlu’nun yer almayacağı da ortaya çıktı. Çocukluk isimli Fox TV dizisinin finalinin ardından bir süredir dinlenen Beşikçioğlu, Star TV’nin yeni dizisi ile anlaştı… Dizi ile ilgili gizlilik sürürken ismi ortaya çıktı.

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun dizisinin adı ve kadrosu belli oldu! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu’nu buluşturan yeni dizinin adı Kağıt Ev olacak.

Hazırlıkları bitmek üzere olan dizinin önümüzdeki hafta sete çıkması da bekleniyor… Kağıt Ev’in Nisan ayında ekrana geleceği de gelen bilgiler arasında. Diziler konusunda sıkıntılı bir süreç yaşayan Star TV, Kağıt Ev’i en kısa sürede yayına almak istiyor.

O3 Medya tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosu da netleşti. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yapmakta olduğu Kağıt Ev’in bilinen oyuncu kadrosu şöyle: “Can Nergis, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş, Yaşar Uzel ve Nejat Uygur.”