Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşikçioğlu’nun Star TV’deki yeni dizisine dikkat çeken 2 sürpriz isim daha katıldı!

Erdal Beşikçioğlu’nun Star TV’deki yeni dizisine dikkat çeken 2 sürpriz isim daha katıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, ekranlara son olarak Fox TV’de yayınlanan Kimsesizler dizisi ile gelmişti. Burcu Özberk ile başrolünde oynadığı dizi ne yazık ki beklenen reytingleri alamayınca 11.bölümden sonra ekrandan kaldırıldı. Bu talihsiz dizi deneyiminin ardından ünlü oyuncunun ismi yine iddialı bir proje ile anılmaya başlandı.

Beşikçioğlu’nun yeniden çekilecek olan Behzat Ç. dizisinde rol alıp almayacağı merak konusuydu. Geçtiğimiz günlerde dizinin hayranlarını üzecek karar ortaya çıkmıştı. Senarist Emrah Serbest’in yeni bölümleri için hazırlık yaptığı dizide Erdal Beşikçoğlu oynamayacak. Kadrosu tamamen yenilenecek.

Bu arada Erdal Beşikçioğlu da iki ayrı proje ile gündemde. Önce Gain isimli dijital platformda yayınlanacak olan Hamlet isimli 7 bölümlük dizi ile anılmaya başladı oyuncu. Elit İşcan ile başrolünde oynayacağı dizinin ardından da Star TV için çekilecek olan yeni dizi gündeme geldi.

Erdal Beşikçioğlu’nun yeni dizisindeki gelişmeleri Gazeteci Birsen Altuntaş tv100’deki haberinde paylaştı. Buna göre önümüzdeki aylarda çekimlerine başlanması planlanan diziye iki ünlü kadın oyuncu dahil oldu.

Erdal Beşikçioğlu'nun Star TV'deki yeni dizisine dikkat çeken 2 sürpriz isim daha katıldı! 8

O3 Medya imzalı dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez yapacak. Dizinin kadrosuna Yasak Elma dizisinden ayrılan Can Nergis’in katıldığı duyulmuştu. Bu kez Tuvana Türkay’ın da kadroya dahil olduğu öğrenildi.

Bu arada bir diğer flaş isim de Nur Fettahoğlu. Henüz Fettahoğlu konusunda bir netlik olmasa da ismi diziyle anılmaya başlandı. Star TV’nin yeni dizisinin ismi ise henüz belli değil…

Erdal Beşikçioğlu'nun Star TV'deki yeni dizisine dikkat çeken 2 sürpriz isim daha katıldı! 9