Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu’nun ismi çok iddialı bir dizide geçiyor! Bakın hangisi?

Nur Fettahoğlu’nun ismi çok iddialı bir dizide geçiyor! Bakın hangisi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Babil dizisi ile gelmişti Nur Fettahoğlu. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz ay Exxen için çekilen Hükümsüz dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Ayrıca Zorlu PSM’in Youtube kanalında yayınlanan Dijital Sahne’nin ‘Üç Kızkardeş’ oyunu ile de dikkatleri çekti. Şükran Ovalı ve Başak Daşman ile rol aldığı oyun, binlerce kişi tarafından online olarak izlendi.

Ekranda yer almasa da Babil dizisinden beri boş durmayan oyuncu, rol aldığı projelerle konuşulmakta. Nur Fettahoğlu’un bu kez Star TV için çekilecek olan iddialı bir projede oynaması söz konusu.

Bir süredir medyanın gündemine gelen yeni dizinin henüz ismi belli değil. Ancak dizi ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile anılıyor. Proje ile ilgili detaylar ise yeni yeni şekillenmeye başladı.

Önümüzdeki aylarda çekimlerinin başlaması planlanan dizinin kadrosuna geçtiğimiz günlerde Yasak Elma’dan ayrılan Can Nergis de dahil olmuştu.

Gazeteci Birsen Altuntaş tv100’deki haberine göre diziye iki sürpriz kadın oyuncunun da katılımı söz konusu… İlki Tuvana Türkay. Oyuncu en son Yasak Elma’da rol almıştı. Uzun süredir ortalarda yoktu.

Tuvana Türkay’ın, Erdal Beşikçioğlu ile kamera karşısına geçeceği dizi içi Nur Fettahoğlu’nun da isminin konuşulduğu ifade ediliyor haberde.

Fettahoğlu’nun teklife ne yanıt vereceği merakla bekleniyor. Bu arada O3 Medya imzalı dizinin yönetmenliğini
Şenol Sönmez üstleniyor.