Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Özyağcılar’ın bir eli Üsküp’te Balkan Ninnisi’nde diğer eli İstanbul’da bir başka işte!

Erdal Özyağcılar’ın bir eli Üsküp’te Balkan Ninnisi’nde diğer eli İstanbul’da bir başka işte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyunu Erdal Özyağcılar uzun yıllar aradan sonra yeniden Makedonya’da dizi çekiyor. Yıllar önce Elveda Rumeli isimli dizi ile ekranlarda yer alan oyuncu, yaz döneminde başlayan Balkan Ninnisi isimli TRT1 dizisiyle yeniden aynı ülkede dizi çekme fırsatını elde etti.

Erdal Özyağcılar, yıllar önce rol aldığı ve Sütçü Ramiz olarak da akıllara yazılan Elveda Rumeli ile milyonları etkilemişti. Şimdi de köfteci Süleyman rolüyle ekranlara geri dönen oyuncu, yine başarılı oyunculuk performansı ile göz dolduruyor.

Erdal Özyağcılar'ın bir eli Üsküp'te Balkan Ninnisi'nde diğer eli İstanbul'da bir başka işte! 1

Bir yanda Üsküp’teki dizi çekimleri, diğer yanda ise Selçuk Aydemir’in hem hikayesini yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı Güven Bana filmi için sete çıkmaya hazırlanan usta oyuncu, yoğun bir dönem geçiriyor.

Güven Bana bir komedi yapımı olacak ve çok iddialı isimlerden kurulu bir kadrosu var. Okuma provaları başlatılan film için İstanbul’a gelen Erdal Özyağcılar da rol arkadaşları ile bir araya gelme fırsatını kaçırmadı.

Cihangir Ceyhan, Okan Çabalar, Ufuk Bayraktar, Pelin Karahan, Köksal Engür, Zihni Göktay gibi tanınmış isimlerin kadrosunda bulunduğu filmin çekimlerinde Erdal Özyağcılar’ın da olması kadro zenginliği açısından çok dikkat çekici oldu.

Güven Bana filminin çekimleri yakında başlayacak. Erdal Özyağcılar ise hem haftalık yayınlanan Balkan Ninnisi dizisinin çekimleri için Üsküp’te bulunacak hem de zaman zaman İstanbul’a gelerek filmin çekimlerine katılacak.

Usta oyuncu iki ülke arasında bir süre gidip gelerek iki projenin de devamı için ter dökecek. Senaryosu ve yönetmenliği Selçuk Aydemir imzalı filmin okuma provası önceki gün Beykoz Kundura’da gerçekleştirildi.

Erdal Özyağcılar'ın bir eli Üsküp'te Balkan Ninnisi'nde diğer eli İstanbul'da bir başka işte! 2

“Güven Bana”nın çekimleri önümüzdeki günlerde İstanbul’da başlayacak ve film yeni sezonda sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.