Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Bektaş için Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hedeflenen başarıya ulaşıldı!

Erkan Bektaş için Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hedeflenen başarıya ulaşıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisine dördüncü sezonun başlarında katılan Erkan Bektaş, canlandırdığı Abdülkadir Keskin karakteri ile hikayeye damga vuran isimlerden birisi oldu. 1972 yılında Ankara’da dünyaya gelen ünlü oyuncu, Adana’da çekimleri devam eden dizide yöre halkından da büyük ilgi görüyor.

Kozan’daki çekimlerden fırsat buldukça ilçe merkezine giden oyuncu, ayrıca 26-27 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen Portakal Çiçeği Festivali’ne de katıldı. Erkan Bektaş, “O kadar büyük ilgi var ki, o kadar keyifli ki. Festival yapabilmek çok büyük bir lüks ve çok büyük bir keyif bir şehir için” diyerek yöre halkının festivale gösterdiği ilginin büyüklüğünden bahsetti.

Kozan’da halktan büyük ilgi gören Erkan Bektaş, şunları söyledi: “Biz dönem işi çektiğimiz için, Adana’da şehrin içine giremiyoruz. Şehrin dışında, kenarda bir yerdeyiz. Kozan’da şehrin tam merkezinde çekiyoruz. Her çekime geldiğimizde o muhteşem ilgiyi görüyoruz. O yüzden de çok keyif alıyoruz.”

Erkan Bektaş için Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hedeflenen başarıya ulaşıldı! 7

Usta oyuncu, meslekte en önemli şeyin yapılan işin izleyici tarafından beğenilmesi ve ilgi gösterilmesi olduğunu belirtti. Erkan Bektaş, “İnsanlar sevsin, bunu istiyoruz ve karşılığını alıyoruz” dedi.

Bugüne kadar birçok sinema filmi ve dizide izlediğimiz Erkan Bektaş, başarılı performansı ile göz dolduruyor. Oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova gibi dört sezona yayılan ve çok başarılı sonuçlar alan dizide yer alması da hayranlarını çok memnun etti.