Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Can ve Güven Kıraç, tatilde yeni bir projeye başladı!

Erkan Can ve Güven Kıraç, tatilde yeni bir projeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaklaşık 1 yıl önce iki ünlü oyuncu ve arkadaş Erkan Can ile Güven Kıraç birlikte youtube kanalı açtı. Mesala Dedik isimli kanalda çeşitli deneyimlerini paylaşan ikili, üst üste çok sayıda video paylaştı. 50 bine yakın abonesi olan kanalda yayınlanan videoların izlenmesi 1.2 milyonun üzerinde gerçekleşti.

Türk tiyatro, sinema ve dizi dünyasının iki etkili isminin mizahi yorumlarla süsledikleri videolar ilgi görmeyi sürdürüyor. Farklı bir konsept ile hayranlarına youtube üzerinden seslenen ikili, şimdi de karavan tatiline merak sardı.

Karavan tatili için arkadaşlarının dükkanına giden ikili, malzeme aldı. “Erkan Can – Güven Kıraç Yollarda” isimli bir bölüm hazırlığına başlayan ünlü ikili, Çanakkale sahillerinden başlayıp Side’ye kadar yol boyunca karavan ile tatil maceralarını izleyenlerle paylaşacak.

Tövbeler Olsun isimli TRT1 dizisinde yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan ikili, dizinin çekimleri öncesinde karavan turu ile hem yollarda yaşadıkları maceraları çekecek hem de farklı bir tatil geçirmiş olacak.

Erkan Can ve Güven Kıraç, tatilde yeni bir projeye başladı! 7

Karavan tatili için Çanakkale’ye geçen ikili, Ata Demirer ile buluştu.

Ata Demirer de bugün instagram hesabından iki ünlü oyuncu ile fotoğrafını paylaştı.

İşte ünlü ikilinin karavan tatili için yaptıkları hazırlıktan görüntüler: