Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Şakrak ve Ertan Saban’ın mini dizisi geliyor!

Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Şakrak ve Ertan Saban’ın mini dizisi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgını nedeniyle 1,5 aydır karantinada bulunan ünlü oyuncular, aynı sitede yaşamanın faydasını gördü.

Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ile birlikte Bülent Şakrak ve eşi Ceyda Düvenci, ayrıca Ertan Saban’ın yer aldığı mini bir dizi çekimi yapıldı. Ceyda Düvenci instagram hesabından yaptığı paylaşımda bu dizinin yürütücü yapımcısının kendisi olduğunu belirtti.

Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Şakrak ve Ertan Saban'ın mini dizisi geliyor! 8

Çok heyecanlı olduklarını belirten Ceyda Düvenci, “Evimizin, setimizin direği” mesajıyla Erkan Kolçak Köstendil’e övgüde bulundu.

Dizi hakkında bilgi veren Ceyda Düvenci, “Şartlar ne olursa olsun bize yakışır, kaliteli bir şeyler üretmeli en azında denemeliydik. Ustalardan, hocalardan böyle gördük, böyle bildik. 15 günlük bir karantina süresinin ardından aynı sitenin içinde yaşayan sanatçı dostlarla 10 gün boyunca gece gündüz çalışıp içimize sinen bir 90 dakika ürettik. En kısa zamanda sizlerle buluşması ve beğlenmeniz dileğiyle. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimle” diye yazdı.

Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Şakrak ve Ertan Saban'ın mini dizisi geliyor! 9