Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun çiftinin büyük hayranı olduğu ünlü kim?

Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun çiftinin büyük hayranı olduğu ünlü kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tamirhane isimli sinema filminde yönetmenlik yapan ve sinema seyircisinin artmaya başlamasından da mutluluk duyan Erkan Kolçak Köstendil, hala akıllarda Çukur dizisindeki Vartolu Sadettin karakteri ile yer alıyor.

Ünlü oyuncu sinemada yoluna farklı projelerle devam etme niyetinde ve üretmeyi sürdürüyor. Çukur projesinden sonra Yaratılan isimli dijital dizide yer alan Erkan Kolçak Köstendil, 2 yıldır televizyon dizilerinden uzak durmayı tercih etti. Hayranları ise ekrana ne zaman döneceğini merakla bekliyor.

Cansu Tosun ile evli olan Köstendil, sinema adına yoğun bir süreç geçirdiği bu dönemde Gökçe Bahadır’a destek için Kendi Yolumda filminin galasına katıldı. 3 yıl önce çekilmesine rağmen pandemi nedeniyle 25 Kasım’da vizyona giren filmin başrol erkek oyuncusu ise Gökhan Özoğuz olmuştu.

Hem Erkan Kolçak Köstendil hem de Cansu Tosun, kendilerini bir Gökçe Bahadır hayranı olarak tarif etti. İkili galada yaptıkları konuşmada arkadaşlarına destek için bulunduklarını ifade etti.

Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun çiftinin büyük hayranı olduğu ünlü kim? 7

Köstendil, “Gökçe bizim canımız, aynı zamanda hayranıyız. Bir insanın arkadaşına hayranlık duyması ne kadar güzel bir duygu. Gökhan ile hiç tanıma fırsatımız olmadı ama sanki amcamın çocuğuymuş gibi seviyorum” dedi.

Cansu Tosun da Gökçe Bahadır’ın büyük hayranı olduğunu ve yeni projesi nedeniyle de heyecanlı olduğunu ifade etti.

Gökhan Özoğuz’un böyle bir işi sırtalanark herkesi bir araya getirdiğini belirten Gökçe Bahadır, galada rol arkadaşına teşekkür etti.