Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Uğur Güneş’i bu halde gören dizi hayranlarının tüyleri diken diken oldu!

Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Uğur Güneş’i bu halde gören dizi hayranlarının tüyleri diken diken oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman gibi çok başarılı bir dizinin yapımcısı tarafından yeni hazırlanan Al Sancak isimli asker dizisinde başrolde Uğur Güneş bulunuyor. Oyuncu daha önce de İsimsizler isimli yine aksiyon dolu dizide yer almış ve çok da beğeni toplamıştı. Uğur Güneş yıllar içinde farklı rollerle izleyiciler tarafından çok sevilen birisi haline geldi.

Özellikle de izleyiciler ile oyuncunun arasındaki bağı kuvvetlendiren yapım Bir Zamanlar Çukurova projesiydi. Yılmaz karakteri ile akıllarda kalan oyuncu, o kadar başarılı bir iş çıkarttı ki, hala bu karakter milyonlarca kişinin aklının bir köşesinde duruyor.

Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova dizisine 3. sezonda veda eden isimlerden birisi olmuştu. Ardından da Esra Bilgiç ile partner oldu ve Kanunsuz Topraklar isimli diziyle geçen sezon ekranda yer aldı. Bu dizinin 16. bölümde final yapmasının ardından ise yeni dizisini herkes heyecanla bekliyordu.

Bir süredir Avcı isimli asker dizisiyle adı özdeşleşen Uğur Güneş, TRT1’de ekrana gelecek projenin ilk fragmanıyla yine hayranlarını mest etmeyi başardı. Ancak dizinin adının Avcı değil, Al Sancak olduğu da görüldü.

Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra Uğur Güneş'i bu halde gören dizi hayranlarının tüyleri diken diken oldu! 1

Bu tarz aksiyon dolu ve milli birlik ile bütünlüğü hedefleyen projelere Uğur Güneş ismi çok yakışıyor. Oyuncu, fiziksel avantajlarını da kullandığı yeni projedeki rolüyle yine hayranlarını mest edecek gibi gözüküyor.

Al Sancak dizisinin fragmanını izleyenler tüylerinin diken diken olduğunu belirten yorumlar paylaştı. Bir izleyici diyor ki; “Tüylerim diken diken oldu, çok güzel ve kaliteli bir dizi bizi bekliyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz böyle bir dizi için.”

Al Sancak dizinini fragmanını izleyenler benzer tepkiler veriyor ve hikayenin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.