Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Kolçak Köstendil, küçük oğlu Marsel’i şimdiden yönetmen koltuğuna oturttu!..

Erkan Kolçak Köstendil, küçük oğlu Marsel’i şimdiden yönetmen koltuğuna oturttu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde canlandırdığı ‘Vartolu’ karakteri ile fenomen olan yetenekli oyuncu Erkan Kolçak Köstendil şu sıralar farklı bir heyecan yaşıyor. Daha önce dijitaldeki yapımlar için bazı yönetmenlik denemeleri yapan oyuncu bu kez bir sinema filminin yönetmenliği için kolları sıvadı!

Tamirhane filmi için sete giren oyuncunun yönetmenliğini yaptığı Tamirhane’nin senaryosu da bir başka ünlü isme, aynı zamanda Erkan Kolçak Köstendil’in dayısı olan oyuncu Bülent Şakrak’a ait.

İki ünlü ismin imza attığı filmde birbirinden iddialı oyuncular rol alıyor. Filmin kadrosu şu isimlerden oluşuyor; Nejat işler, Rıza Kocaoğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Ali Seçkiner Alıcı, Gökhan Kıraç, Engin Hepileri, Yaren Alaca ve Erkan Can…

Tamirhane’nin çekimlerini sürdüren Erkan Kolçak Köstendil, meslektaşı Cansu Tosun ile evliliğinden olan 2 yaşındaki oğlu Marsel’i de yönetmen koltuğuna oturttu. Instagram hesabından oğlunun fotoğrafını paylaşan oyuncu, “Sabah okul, akşam iş” notunu düştü.

Erkan Kolçak Köstendil, küçük oğlu Marsel'i şimdiden yönetmen koltuğuna oturttu!.. 7

Bir süredir hazırlıkları süren filmin çekimleri geçtiğimiz haftalarda başladı. Yapımcılığını Sky Films, Dentsu Türkiye, Kumbara film, ASC Films ve idpro’nun üstlendiği film büyük bir heyecanla bekleniyor. Yönetmen Erkan Kolçak Köstendil, filmle ilgili olarak söylediği, “Senaryosu gereği soluksuz ve kesintisiz oyunculukların adeta bir tiyatro sahnesindeymişçesine akıp gittiği, komedisi ve aksiyonu bol bir film olacak” sözleriyle dikkat çekti.

Erkan Kolçak Köstendil’in ilk yönetmenlik çalışması olan Tamirhane adlı sinema filminde, yetiştirme yurdunda büyüyen iki kader ortağı ‘Yılmaz’ ve ‘Müjdat’ın kendilerine kalan bir tamirhanede yaşadıkları anlatılıyor.