Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Kolçak Köstendil yeniden diziler ile hayranlarını mest etmeye başladı!

Erkan Kolçak Köstendil yeniden diziler ile hayranlarını mest etmeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1983 yılında dünyaya gelen Erkan Kolçüak Köstendil, 2009 yılından bu yana aktif olarak dizilerde ve sinema filmlerinde yer alan isimlerden birisi. Bu süreçte çok önemli projelerde bulunan ve büyük bir deneyim kazanan oyuncu, birbirinden farklı duyguları yansıtan karakterler ile izleyicilerin hafızalarında bulunuyor.

Merhamet dizisindeki Mehmet karakteri ile geniş bir izleyici kitlesinin hayranlığını kazanan oyuncu, Ulan İstanbul isimli dizideki Karlos karakteri ile de hafızalardan çıkmadı.

Birbirinden farklı projelerde elde ettiği deneyimlerin ardından Çukur isimli dizideki Salih Koçovalı karakteri ile izleyenleri adeta mest eden Erkan Kolçak Köstendil, yapımcıların da en çok teklif yaptığı isimlerden birisi haline geldi.

Son dönemde televizyon dizileri yerine sinema filmlerinde yer almayı tercih eden oyuncu, Netflix’te geçtiğimiz gün yayınlanan Yaratılan isimli Çağan Irmak imzalı dijital diziyle de gündemden düşmüyor.

Canlandırdığı İhsan karakteri ile oyunculuk seviyesinde bambaşka bir noktaya ulaştığını herkese gösteren Erkan Kolçak Köstendil, şimdilerde ise yeni bir televizyon dizisi için kolları sıvadı.

Yakında Show TV ekranında yayınlanacak olan Ne Gemiler Yaktım isimli yeni dizi projesinde ünlü oyuncuyu baş komiser Toprak karakterinde izleyeceğiz. 2021 yılında 4. sezonuyla final yapan Çukur dizisinden bu yana televizyon projelerini değerlendirmeyen oyuncunun 2 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönüşü çok etkili olacak gibi gözüküyor.

Etkileyici bir dram dizisinde aksiyon dolu bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan oyuncunun başroldeki arkadaşları arasında Deniz Baysal, Devrim Özkan ile Berk Hakman yer alıyor.

Okuma provaları yapılan dizinin ön hazırlıkları sürüyor ve ekibin yakında sete çıkarak çekimlere başlanması bekleniyor.