Ana sayfa Dizi Haberleri Hilmi Cem İntepe yeniden televizyon dizilerine dönüyor, hayranları yine üzülmek istemiyor!

Hilmi Cem İntepe yeniden televizyon dizilerine dönüyor, hayranları yine üzülmek istemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hilmi Cem İntepe’nin hem kişiliğini hem de oyunculuktaki farklı duruşunu seven çok sayıda hayranı bulunuyor. Ün kazanmasının ardından birbiri ardına projelerde yer alan Hilmi Cem İntepe, 2013 yılından bu yana tam 10 yıllık bir süreçte önemli adımlar attı.

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Yavuz karakteri ile başladığı yolculukta, Çalıkuşu dizisinde deneyim kazanan oyuncu, asıl büyük çıkışını Bodrum Masalı projesindeki Kelebek karakteri ile elde etmişti.

Tek Yürek isimli gençlik dizisinde Yiğit karakteri ile çok geniş bir hayran kitlesine kavuşan oyuncu, popülerliğini de hızla artırmıştı.

Ya İstiklal Ya Ölüm, Maria ile Mustafa ve ardından da Tetikçinin Oğlu isimli televizyon dizilerinde izlediğimiz oyuncu, hayranlarının çok arzu etmesine rağmen bu projelerin kısa sürmesinin etkisi ile hayal kırıklıkları yaşattı.

Özellikle Maria ile Mustafa dizisi çok iddialı başlamış ama 2020 yılında güçlü reytingler alamamanın kurbanı olmuştu. Geçen sezon da Tetikçinin Oğlu dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Hilmi Cem İntepe, ayrıca 2021 yılında Blu TV’de yayınlanan Yeşilçam isimli dijital dizide de yer aldı.

Tek Yürek isimli TRT1 dizisinden bu yana hayranlarının daha etkili roller ile ekranda yer almasını istediği, kariyerinde yeni sıçramalar beklediği Hilmi Cem İntepe için yeni dizi Altın Kafes’in yepyeni bir başlangıç olacağını söyleyebiliriz.

Onur ve Zeynep isimli aşıkların dram dolu hikayesinin anlatılacağı Altın Kafes isimli dizinin oyuncu kadrosunda; Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu, Hayal Köseoğlu, Kaan Turgut, Sümeyra Koç ve Sadice Taşaner gibi dikkat çeken bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Hilmi Cem İntepe de dizinin hikayesinde Cihan karakteri ile yer alacak ve hayranları bu projenin uzun süreli olmasını çok arzu ediyor.