Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Meriç ve Yalçın Hafızoğlu hayranları Gülümse Kaderine dizisine çok şaşıracak!

Erkan Meriç ve Yalçın Hafızoğlu hayranları Gülümse Kaderine dizisine çok şaşıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülümse Kaderine dizisi başladı ve karakterlerin detayları da ortaya çıkmaya başladı. Erkan Meriç hayranları Fırat karakterini sevmekle sevmemek arasında kalacak! Yalçın Hafızoğlu ise oynaması çok keyifli bir karakter ile hayranlarının karşısına çıktı.

Ünlü oyuncu Erkan Meriç, bir süre televizyon dizilerine ara verdikten sonra yeniden setlere geçen yıl dönüş yaptı. 2012 yılından bu yana setlerde yer almakta olan genç oyuncu, Beyaz Karanfil ve Adını Sen Koy isimli dizilerle dikkatleri üzerine çekti.

Adını Sen Koy projesinden sonra uzunca bir süre setlerde göremediğimiz oyuncu, 5 yıllık ayrılıktan sonra yeniden dizilere Savaşçı ile 2021 yılında dönmüştü. Savaşçı dizisinin beşinci sezonunda toplam 10 bölümde yer alan oyuncu, Bektaş Subaşı karakteri ile ilgi gördü…

Erkan Meriç ve Yalçın Hafızoğlu hayranları Gülümse Kaderine dizisine çok şaşıracak! 1

Erkan Meriç’in yeniden dizilere dönmesi hayranlarını çok memnun ederken, oyuncunun yeni rolü de ortaya çıktı. Gülümse Kaderine isimli Fox TV’nin yeni dizisinde izlemeye başladığımız oyuncu, Fırat isimli karakteri canlandırıyor. Erkan Meriç’e göre izleyiciler bu karakter konusunda kararsız kalacak.

Oyuncu, “Sevmekle sevmemek arasında kalabilirsiniz. Bilmiyorum. Seyircinin de benim de ters köşe olacağım bir karakter ve beni çok heyecanlandırdı” şeklinde konuştu. Erkan Meriç, bu sözleri ile Gülümse Kaderine dizisinde izleyicilere büyük sürpriz yapacağını ifade etmiş oldu.

Erkan Meriç ve Yalçın Hafızoğlu hayranları Gülümse Kaderine dizisine çok şaşıracak! 2

Dizide bir başka ilginç karakteri canlandıran isim ise Yalçın Hafızoğlu oldu… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, yeniden dizi setlerine dönüş yaptı.

Yalçın Hafızoğlu, Can karakterini şu sözlerle anlattı: “Enteresan bir karakter. Biraz duygusal bir karakter. Her duygusuna basan, her duygusunu da karşı tarafa yansıtan, belki yaşatan bir karakter. Keyifli oynaması. Yer yer heyecanlanıyor, üzülüyor, seviniyor. Benim açımdan oynaması çok keyifli bir karakter. Umarım bunu karşıya yansıtabilirim.”