Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Andıç’ın son görüntüsü Kara Tahta dizisinin geri dönüşü için soru işareti yarattı!

Furkan Andıç’ın son görüntüsü Kara Tahta dizisinin geri dönüşü için soru işareti yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Tahta dizisi TRT1 ekranında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşuyor. Diziye zorunlu bir ara verildi. Sette çalışmalar sırasında ayağından sakatlanan Furkan Andıç’ın tedavisi için sete 10 gün ara verildiği ortaya çıkmıştı.

Doktorların 10 gün istirahat etmesini istediği Furkan Andıç’ın Edirne’den İstanbul’a getirilmesi ve burada ameliyata alınması ise, oyuncunun sete geri dönüşünün daha uzun süre alabileceği düşüncesini akla getirdi. Miray Daner ve Cengiz Bozkurt ile birlikte dizinin başrolünde yer alan Furkan Andıç’ın yaşadığı bu talihsiz durum dizi ekibinin de zorunlu olarak işleri bırakmasına yol açtı…

Aksiyon sahnesi sırasında yaşanan talihsiz kazada sağ bacağında menisküs yırtılması meydana gelen oyuncunun ameliyatı başarılı geçti. Oyuncunun hayranları da yaşanan bu talihsizlik nedeniyle çok üzüldüklerini sosyal medya paylaşımlarıyla sergiledi.

Furkan Andıç'ın son görüntüsü Kara Tahta dizisinin geri dönüşü için soru işareti yarattı! 7

Hayranlarının “Geçmiş olsun” dileklerinde bulunduğu Furkan Andıç’ı ziyaret eden yapımcı Süreyya Yaşar Öner yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

“Oyuncumuz Sevgili Furkan Andıç’ın sakatlanması ekip olarak bizi ve tüm sevenlerini üzdü. İnşallah en kısa zamanda iyileşip aramıza ve setine dönecek. Geçmiş olsun Furkan…”

Furkan Andıç’ın ameliyat sonrası evinde dinleneceği belirtilirken, böyle bir ameliyattan hemen sonra ayağa kalkıp sete geri dönmesinin o kadar kısa sürmeyeceği ve Kara Tahta dizisinin de daha uzun süre ara vermek durumunda kalacağı anlaşılıyor.

Menisküs ameliyatları sonrasında hastanın günlük rutin hayatına dönme sürecinin 6 haftaya kadar çıkabildiği belirtilirken, Furkan Andıç’ın da 10 günden daha uzun süre setten uzak kalabileceğini belirtmek gerekiyor.

Bu arada Kara Tahta dizisinin beşinci yeni bölümü hazır olduğu için 11 Mayıs Çarşamba günü izleyicilerle buluşacak. Sonraki bölümlerin planlaması ise Furkan Andıç’ın durumu ile bağlantılı gözüküyor.