Ana sayfa Sosyal Medya Keremcem’i dizilerde görmek isteyen hayranları bu habere çok üzülecek!

Keremcem’i dizilerde görmek isteyen hayranları bu habere çok üzülecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Müzisyenliğinin yanı sıra oyunculuğu ile de beğeni toplayan bir isim Keremcem. Son dönemde Fox TV’nin ‘Maske Kimsin Sen?’ isimli programında yer almıştı. Oyuncu, atv’de yayınlanan ve 27. böümüyle final yapan Kimse Bilmez dizisinde rol almıştı en son.

2019’da yayınlanan bu dizinin ardından dizilerde rol almayan Keremcem, son kararıyla hayranlarını biraz üzecek görünüyor! Oyunculuğa 2005 yılında Aşk Oyunu dizisi ile başlayan Keremcem, İki Yabancı, Elif, Tövbeler Tövbesi, O Hayat Benim, Küçük Ortak, İki Yalancı, Aşk ve Mavi, Çember, Kimse Bilmez, Yetiş Zeynep dizilerinde de oynadı.

Oyunculuk ve müzik kariyerini bir arada götürmeye çalışıyor Keremcem uzun yıllardır. Son dönemde üstüste dizilerde rol alınca, ister istemez müzik çalışmalarına bir süre ara vermek durumunda kalmıştı.

Şarkıcılığı ile de çok sevilen ve besteleri de özlenen Keremcem, artık müzik çalışmalarına daha çok zaman ayırmak istiyor. O Hayat Benim dizisindeki Ateş karakteri ile çok konuşulan oyuncu, rol aldığı diğer dizilerdeki performansı ile de beğeni topladı.

Fakat müzisyenliğini de ayrı bir yere koymak gerekiyor Keremcem’in… Onu sahnelerde daha çok görmek, albümlerini, yeni şarkılarını dinlemek için de sabırsızlanıyor dinleyicileri.

Keremcem'i dizilerde görmek isteyen hayranları bu habere çok üzülecek! 15

Televizyon ekranından 2 yıldan fazla bir süredir uzak olan Keremcem, Maske Kimsin Sen isimli yarışma programı ile de dikkatleri çekmiş hayranlarıyla hasret gidermişti. Şimdilerde müzik çalışmalarına devam eden oyuncu, yeni projeleri konusunda bilgi verdi.

Keremcem, 10 şarkılık bir albüm yaptığını ve 1,5 sene sürdüğünü belirterek “Mayıs sonu gibi görüyoruz olacağız. Güzel şarkılar. Müziği özledim, albüm yapmayı özledim” diye konuştu.

Oyunculuğa bir süre ara verecek olan Keremcem, “Benim ilk gelme sebebim müzikti. Oyunculuk girince odağı kaçıyor insanın. Şarkılar da birikmişti. Kimse yapmıyor diye albüm yapmamamız gerekmiyor” dedi.

Keremcem'i dizilerde görmek isteyen hayranları bu habere çok üzülecek! 16

Oyunculuk ile müziği bir arada götürme konusunda kararsızlık yaşadığını ifade eden Keremcem, “Eğer müziği bu kadar engelleyecekse biraz şeyim… Korona bir sürü şeyin farkına varmamızı sağladı. Benim de bunu fark etmemi sağladı. Müzikten uzaklaştım.” açıklamasını yaptı.

Koronavirüs döneminde sosyal medyadan çok fazla canlı yayın yapılınca bu ortamdan uzaklaştığını ve soğuduğunu anlatan oyuncu, biraz takipçi kaybettiğini de ifade etti.

Albümü ile birlikte yeniden sosyal medyada etkili olacağını belirten Keremcem, “100 bin kişi kadar eksildi, niye gidiyorsunuz arkadaşlar. Albüm gelince sonra takip edin” diyerek hayranlarına mesaj yolladı.