Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya tepkilere aldırış etmedi, kendi doğrularını yazdı!

Erkan Petekkaya tepkilere aldırış etmedi, kendi doğrularını yazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Osman Sınav imzalı Gel Dese Aşk dizisi pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularından Erkan Petekkaya’nın dün paylaştığı bir video sosyal medyada büyük tepki almıştı. Dizinin setinde çekilen görüntülerde iç içe çalışan birçok kişinin olması ve koronavirüs salgınında böyle ortamlarda sosyal mesafenin korunamaması eleştirilere hedef olmuştu.

Koronavirüsün ülkemizde görülmeye başlaması ile birlikte setlerin durdurulması çağrılarına birçok yapım uydu.Ancak bazı diziler aldıkları önlemler sonrasında çalışmaları sürdürüyor. Erkan Petekkaya’nın paylaşımında Gel Dese Aşk’ta da çalışmaların kontrollü bir şekilde devam ettiği görüldü. Sosyal medyada toplu çalışılan bir ortamda hem Petekkaya’nın hem de diğer çalışanların risk altında olduğu ve bunun doğru olmadığı yönünde eleştiriler yapıldı.

Erkan Petekkaya, bugün instagram hesabından bu eleştirilere bir yanıt verdi. “Herkes kendi kapısının önünü süpürecek” ifadesini kullanan oyuncu, sendikacıların ve bazı oyuncuların tuzunun kuru olduğunu göndermesini yaptı.

Petekkaya, set çalışanlarına sorduğunu ve onların da çalışmak istediklerini belirttiklerini mesajında yazdı.

Erkan Petekkaya tepkilere aldırış etmedi, kendi doğrularını yazdı! 7

İşte ünlü oyuncunun yanıtı: “Tuzu kurular siz sanıyor musunuz herkesin evinde cıı destekli netfilix, ondan bağımsız Dijitürk portal var, onlar ne izleyecek . Sokağa çıkma yasağı ilan edilmedikçe birileri çalışacak. Topu kişilere atmayın ofsayta düşersiniz. Herkes kendi kapısının önünü süpürecek. Yalan söylemeyecek. İşçi aidatlarını birtakım masalarda yiyen sendikacılar tuzu kuru oyuncular… Bir de işçiye sor. Ben teker teker sordum hepsi çalışmak istedi. #birdeişçiyesor herkes evinde ve bize ihtiyaçları var, ama bu gün. Haydi kalın sağlıcakla. Ssevene sevmeyene iyi seyirler. Bilim Kurulu söylesin son sözü siz değil (onlarında hesabını tarih soracak ). Soruna dikkat böyle çekilir. #kendineiyibak tek çözüm bu. Artık herkes başkası için kendisine bakmayı öğrenecek. Allah’ın sopası var. Neyse haydi iyi seyirler.”

Petekkaya’nın dün paylaştığı ve tepkilere neden olan videosu aşağıda bulunuyor.