Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır’ın Vurgun dizi başarısızlığıyla ilgili büyük itiraf

Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır’ın Vurgun dizi başarısızlığıyla ilgili büyük itiraf

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Geçtiğimiz sezon Fox TV ekranında büyük beklentilerle izleyicilerin karşısına çıkan Vurgun dizisi, reytinglerin düşük olması nedeniyle kısa sürede ekran ömrünü tamamlamış ve final yapmıştı.

Dizinin önemli bir kadrosu olmasına ve iyi bir hikayeye sahip olmasına rağmen neden tutmadığı konusu hep akıllarda soru işareti olarak kaldı.

Gold Film’in sahibi Faruk Turgut, TRT2’de yayınlanan Hülya Koçyiğit’in sunduğu programa konuk oldu ve Vurgun dizisiyle ilgili önemli bir itiraf yaptı.

Dizide hata yaptığını ve bunu da geç fark ettiğini anlatan Faruk Turgut, “Senaryo halkın beklentilerini karşılamadı” diyerek önemli bir itirafta bulunmuş oldu.

Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır’ın yanı sıra Vurgun dizisinin kadrosunda Emre Kınay, Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Aliye Uzunatağan, Altan Erkekli ve İnanç Konukçu’nun gibi önemli isimler yer almıştı. Senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür’ün yaptığı, yönetmen koltuğuna Altan Dönmez’in oturduğu proje 6 Şubat 2019 – 13 Mart 2019 tarihleri arasında toplam 6 bölüm izleyicinin karşısına çıkabilmişti.

Dizilerin başarılı olmasının arkasında önemli bir faktörün yapımcı olduğuna vurgu yapan Faruk Turgut’un şu sözleri bu sektörde yapımcının vizyonunun ne kadar önemli olduğunu ifade ediyor:

“Filmi yönetmen yapar, diziyi yapımcı yapar. Yapımcının vizyonu, öngörüsü, dokunuşları diziyi götürür. Dizinin başı belli olsa da sonu belli değildir, senaryo değişir.”