Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları bile kurtaramadı! Kanal D’nin final kararı şoke etti!

Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları bile kurtaramadı! Kanal D’nin final kararı şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında sezon başında yayınlanan ve hikayesi ile herkesi derinden etkileyen O Kız isimli proje için umutlar azalmıştı. Son gelen iddialara göre de Kanal D, dizi için final kararını çoktan aldı… O Kız dizisinde 21. bölüm Çarşamba akşamı ekrana gelecek ve izleyiciler yine çok heyecanlı anlar yaşayacak.

Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nın çok başarılı bir performans ortaya koyduğu O Kız dizisinde artık sona doğru adım adım gidiliyor. 25. bölüm itibariyle dizinin final yapacağına yönelik iddialar basında yer almaya başladı.

Kanal D final kararı alınca dizi hayranları da şoke oldu! En son hikayeye Rojda Demirer’in katılması ile birlikte O Kız dizisinin senaryosunda ciddi bir açılım yaşanmıştı. Ancak senaristlerin bu çabası da reytinglerin beklentilerin altında gelmeye başlamasını değiştirmedi.

Kanal D’nin en etkili dram dizilerinden olan O Kız, 25. bölüm ile birlikte final yaparak ekran ömrünü Mart ayı içinde tamamlayacak. 8 Mart’ta yayınlanacak olan 25. bölümün dizinin finali olacağı yönünde bilgiler bulunuyor.

Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları bile kurtaramadı! Kanal D'nin final kararı şoke etti! 8

Dilin Döğer ile Cengiz Orhonlu’nun da hikayede etkileyici rollerle öne çıktığı O Kız dizisinde; Macit Koper, Ayten Uncuoğlu, Melih Selçuk, Cem Kurtoğlu gibi deneyimli isimler de bulunuyor.

Sırma Yanık’ın senaryosunu yazdığı ve Erkan Petekkaya’nın 45 yaşında olan ama 5 yaşındaki çocuk zekasına sahip Kadir karakteri ile herkesi etkilediği hikaye ne yazık ki sona doğru gidiyor.

Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları bile kurtaramadı! Kanal D'nin final kararı şoke etti! 9

Sitare karakterinde izlediğimiz Sezin Akbaşoğulları da dizinin başarısında büyük pay sahibi oldu. Beyaz Gelincik isimli diziden sonra iki tecrübeli ismin yeniden bir projede buluşması da ilgi çeken noktalardan birisi oldu.

O Kız dizisinin final haberi en çok da Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nı izlemekten keyif duyan dizi hayranlarını üzdü.