Ana sayfa Sosyal Medya Filmde hamilelik çok yakıştı, Burcu Özberk annelik için yeşil ışık yaktı!

Filmde hamilelik çok yakıştı, Burcu Özberk annelik için yeşil ışık yaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Romantik komedi dizilerinin en aranılan kadın oyuncularından olan Burcu Özberk, en son Rüyanda Görürsün isimli sinema filminde Murat Boz ile başrolde yer aldı. Yine bir romantik komedi hikayesinde yer alması ile birlikte Burcu Özberk, bu tür yapımlarda ne kadar önemli bir isim olduğunu da ortaya koydu.

Amazon Prime Video’nun ilk Türk yerli yapımı olan Rüyanda Görürsün isimli sinema filmi yayınlandı. Burcu Özberk, bu hikayede Murat Boz ile başrolde yer alıyor. Hamile bir kadını canlandıran oyuncunun bu halini gören hayranları da bir hayli şaşırdı.

Filmde hamilelik çok yakıştı, Burcu Özberk annelik için yeşil ışık yaktı! 8

Rüyanda Görürsün sinema filminde hamile sahneleri çok beğenilen Burcu Özberk, anne olmak isteyen birisi. “Eğlenceli bir anne olacağım” diyen oyuncu, yaşı arttıkça anne olma güdüsünün arttığına değindi.

Oyuncu, “Yavaş yavaş yaş ile beraber o güdüler artmaya başladı. Anne olayım, kendi çocuğuma bakayım, bir gün nasıl başlar nasıl biter” diyerek annelik konusunda yeşil ışık yaktı.

Gelecekte nasıl birisi olacağını merak eden Burcu Özberk, “İki sene sonra ne olacak, merak ediyorum” diyerek gelecekte nasıl bir noktada olacağını çok merak ettiğini anlattı.

Filmin çekimlerin hamile görünebilmesi için vücudunun her yanını kaplayan plastikten bir ekleme yapıldığını anlatan oyuncu, o şekilde sette kendisini garip hissettiğini söyledi.

Filmde hamilelik çok yakıştı, Burcu Özberk annelik için yeşil ışık yaktı! 9

Oyuncu, “Garip bir şeydi o karnı görmek. Bir de ağır bir şey. Bütün vücuduna yapıştırıyorlar. Bütün gün onunla gezmek, sahneleri çekmek, kıyafet değiştiriyorsun. Seninle beraber yaşayan bir şey. Hakikaten çok zor. Düşünemedim 9 ay nasıl bir şey olur. Anlık kendi kendime kaldığım zamanlarda değişik bir his geldi” diye konuştu.