Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya’nın hesabından Ekrem İmamoğlu’na yapılan hakaretin iç yüzü ortaya çıktı!

Erkan Petekkaya’nın hesabından Ekrem İmamoğlu’na yapılan hakaretin iç yüzü ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gel Dese Aşk dizisinde izleyicilerle Murat karakteri ile buluşmakta olan Erkan Petekkaya, setten paylaştığı koronavirüs şarkısı ile olay olmuş ve büyük eleştiriler de almıştı. Bu gelişmenin ardından sette çalışmaların iptal edilmesi de dikkat çekmişti. Oyuncunun twitter hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yanıt olarak paylaşılan haksiz ifadelerin kaynağı ise ortaya çıktı.

Erkan Petekkaya, sosyal medya hesaplarını yöneten ve çıkışını verdiği eski yardımcısının bu eylemi kendisine zarar vermek adına gerçekleştirdiğini belirten bir instagram paylaşımında bulundu. Erkan Petekkaya, detaylı açıklamasında yaşananlar nedeniyle çok üzgün olduğunu da belirtti.

Erkan Petekkaya'nın hesabından Ekrem İmamoğlu'na yapılan hakaretin iç yüzü ortaya çıktı! 7

Ünlü oyuncunun instagram hesabını devraldıktan sonra yaptığı açıklama yoruma kapalıydı… Erkan Petekkaya, yaşananları şu şekilde anlattı:

“Uzun zamandır yanımda çalışan yardımcımın 16-03-2020 tarihinde iş çıkını bazı sebepler yüzünden uygunbulmuştum. Muhasebecim bu bilgiyi gerekirse doğrulayacaktır.

Yıllardır oluşan güven neticesinde teknolojiden de hiç anlamadığım için tüm sosyal medya hesap ve mail şifrelerim hatta kredi kartlarımın şifreleri, vekaletim kendisinde vardı.

Öyle ki istediği zaman istediği paylaşımıma müdahale edebiliyordu. İş takiplerim acısından konuşmaya devam ediyorduk. Perşembe günü tazminatını banka yolu ile gönderdim. Gerekirse dekontuna ulaşılabilir, elimde mevcuttur.

Söz konusu paylaşımlar maalesef bana zarar verme amacı ile işten çıkardığım için kendisi tarafından anlık bir öfke ve iyi olmayan bir ruh hali ile yapılmıştır. Hesabımı, paylaşımlarından sonra instagram servisi değil kendisi kapatmıştır. Daha önce 18 kez hacklendiğim için bu durumu da öyle bir şey zannettim.

Kendisi ile konuştum, çok pişman olduğunu biliyorum. Daha fazla ayrıntı vermek istemiyorum.

Ülkemizin bu zor günlerinde tüm bu yaşananlar için çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim.

Sevgi ve Saygılarımla, ”