Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisini daha etkileyici kılan küçük numaralar!

Hercai dizisini daha etkileyici kılan küçük numaralar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Cuma akşamları atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Hercai dizisinde Akın Akınözü ve Ebru Özkan, başrollerde yer alıyor. İki ünlü oyuncunun kısa sürede ünlenmesini sağlayan yapımın güçlü bir oyuncu kadrosu var. Yan hikayelerle de desteklenen Miran -Reyyan aşkının büyüsü ekran başındaki izleyicileri de her Cuma Hercai’nin kaşısına oturduyordu. Ancak artık o günler biraz uzağımızda.

Koronavirüs salgını nedeniyle Midyat’taki dizinin setinde çekimlere ara verildi. Ne zaman sete dönüş yapılacak kimse bilmiyor. Birçok dizi ile aynı durumda olan Hercai, salgının geçmesini beklerken atv’nin yayın akışında ise yerini kaybediyor. Zira eski diziler bir bir meydana çıkmaya başladı. Kardeş Payı da Cuma akşamları yeniden izleyicilerin karşısına çıktı.

Hercai dizisinin yeni bölümlerini merak ve heyecanla bekleyen geniş bir kitle var. Akın Akınözü de bu kitlenin en çok takip ettiği genç dizi yıldızlarından birisi. Hercai ile parlayan Akınözü, dizinin küçük numaralarla nasıl etkili olabildiğini de ifade eden sözleriyle dikkat çekti.

Episode dergisindeki röportajında oyuncunun bir sözü var ki, aslında küçük detayların nasıl büyük sonuçlar doğurduğunu da anlatıyor.

Akınözü, “Kurgu masasında gelen dokunuşlarla bazı sahneler izlerken bambaşka bir tat bırakabiliyor, özellikle arka plana konulan müziğin bu anlamda çok büyük bir rolünün olduğuna inanıyorum. Geçtiğimiz sezon, izlerken beni en fazla etkileyen sahnelerden biri Miran’ın Reyyan’ı ilk gördüğü flashback sahnesi oldu, tekrar bütün ekibimizin eline emeğine sağlık” diyerek önemli bir detaya dikkat çekmişti.

Gerçekten de Hercai dizisinin bu kadar beğenilmesinin ardından kullanılan müziklerin, efektlerin, kurgu oyunlarının da rolü var… Dizi 3. sezonuyla da yoluna devam edecektir ama şimdilik 2. sezonun devam edip etmeyeceği, sezon finalinin olup olmayacağı gibi konular şimdilik yanıtları olmayan sorular… Nisan sonuna doğru her şey netleşecektir.