Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya’nın öpüşme ve sevişme sahneleri çekincesi!

Erkan Petekkaya’nın öpüşme ve sevişme sahneleri çekincesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadece kadın oyuncuların sevişme ve öpüşme sahnelerinde zorlandığı yönünde bir genel kanı bulunuyor. Ancak bu doğru değil. Erkek oyuncular da bu tür sahnelerde rahatsız olabiliyor ve içinde yer almak istemeyebiliyor… Gel Dese Aşk dizisine başlayan Erkan Petekkaya da bu tür sahneleri sevmeyen isimlerin başında geliyor.

Ünlü oyuncu, kendisinin de Türkan Şoray kanunları olarak bilinen, Türk sinemasındaki kurallar dünyasında yer aldığını anlattı. Haber Global’de Jülide Ateş’in sorularını yanıtlayan Erkan Petekkaya, neden bu tür sahnelerde yer almak istemediğini de ailesini örnek göstererek ifade etti.

Oyuncu, “Türkan Şoray kanunlarım var. Benim karım var, annem var, babam var. Benim annem babam açıp onu öyle izleyince rahatsız olurlar. Bu tür sahneler çok estetik çekildiğinde sorun olmuyor, öyle sahneler de çektim” açıklamasını yaptı.

Erkan Petekkaya'nın öpüşme ve sevişme sahneleri çekincesi! 7

Kadın izleyicilerin itirazlarıyla yayın hayatına başlayan Gel Dese Aşk dizisinin çekimleri Mart ayında durdurulmuştu. Dizi uzun süredir ekranda yok ve Ağustos ayında da çekimlerin yeniden başlaması bekleniyor.

Erkan Petekkaya, canlandırdığı Murat karakteri ile 20 yıllık eşini aldatan bir adama hayat veriyor. Ünlü oyuncu, Gel Dese Aşk dizisinde başarılı performansı ile dikkat çekerken, hikayenin derinlikli olduğunu ve sonrasında yaşanan gelişmelerin de mutlaka izlenerek, o şekilde değerlendirilmesi gerektiğini bir röportajında belirtmişti.