Ana sayfa Sosyal Medya Zuhal Topal zayıfladı, imaj değiştirdi, gençlik enerjisiyle doldu!

Zuhal Topal zayıfladı, imaj değiştirdi, gençlik enerjisiyle doldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasını izleyenler Zuhal Topal’ın ne kadar değiştiğini fark edecektir. Ünlü sunucu, formunu korumak için yaptığı tüm çabalarının karşılığını alıyor.

1.72 boyundaki Zuhal Topal, 2 sezondur ekranda yemek programı sunuyor. Zuhal Topal’la Sofrada ile yeni bir alana adım atan Zuhal Topal, aslında oyunculuk yaparak kariyerini oluşturdu. Ancak televizyon sunuculuğunu da çok iyi başaran Topal, izdivaç programları ile büyük dikkat çekti.

Yemekteyiz ile rakip olduğu yemek programlarında ise Zuhal Topal, başarısını sergiledi ve rakibini geçmeyi başardı. Yemekteyiz’in Mart ayından bu yana çekimleri durdu. Yeni sezonda ne olacağı bilinmiyor. Ancak Zuhal Topal’la Sofrada tam gaz yoluna devam ediyor.

Peki Zuhal Topal’ın son dönemde ne kadar farklılaştığını, imajını yenilediğini ve gençleştiğini gördünüz mü?

Zuhal Topal zayıfladı, imaj değiştirdi, gençlik enerjisiyle doldu! 8

Daha önce kilolu olması ile eleştirilen ünlü sunucu, ekranın kişiyi kilolu gösterdiğini belirterek bu durumu açıklıyordu.

Ancak son günlerde Zuhal Topal’ı görenler şaşırmadan edemiyor. Kilo veren ve ekranda fit haliyle göz dolduran ünlü sunucu, ayrıca diz kısmı yırtık kotuyla da gençlik enerjisini sergiledi.

Zuhal Topal zayıfladı, imaj değiştirdi, gençlik enerjisiyle doldu! 9

Zuhal Topal’ın yeni saç modeli de bu gençleşme adımının bir halkasıydı…

Zuhal Topal’la Sofrada programının başladığından bu yana 23 Eylül 1976 doğumlu olan, 43 yaşındaki Zuhal Topal bir hayli gençleşmiş haliyle ekranda adeta parlıyor.

Videodan ünlü sunucunun Mikser ile yaptığı hoş muhabbeti ve gençlik enerjisini izleyebilirsiniz.