Ana sayfa Dizi Haberleri Erkek Severse dizisi için Alperen Duymaz, Büşra Develi hayranlarını üzen final kararı!

Erkek Severse dizisi için Alperen Duymaz, Büşra Develi hayranlarını üzen final kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkek Severse isimli dizi Bein Connect platformunun 2022 yılı sürprizi oldu… Dizi hayranları Aslı Zengin’in hikayesini yazdığı romantik komedi yapımını çok beğendi. Alperen Duymaz’ın karizmatik ve sempatik bir karakter ile ekranda yer alması da hayranlarını adeta mest etti.

Büyülü bir aşk masalını izleyicilerin karşısına getiren Erkek Severse dizisinde, Alperen Duymaz ile Büşra Develi ikilisinin çok iyi partner olması da hayranların heyecanını artıran bir unsur oldu. Zeynep ve Kenan karakterlerinin öne çıktığı, Yasemin Allen’in ise Yelda olarak yer aldığı Erkek Severse dizisi için alınan final kararı ise herkesi çok üzecek.

Erkek Severse dizisi için Alperen Duymaz, Büşra Develi hayranlarını üzen final kararı! 8

Dizi hayranlarının 2-3 sezon sürmesini arzu ettiği yapım, sadece bir sezonluk olarak planlandı. Dizinin 26 bölüm olarak planlandığı ve devam etmeyeceği gelen bilgiler arasında. Bu durum da dizinin sadık izleyicilerini mutsuz etti.

Erkek Severse’nin birkaç sezon sürmesini bekleyenler için 26 bölüm yayınlanacak olması ber üzüntü kaynağı oldu. Dizinin Bein Connect platformunda en çok izlenen içeriklerden birisi olduğu gerçeğini de söylemek gerekiyor.

Erkek Severse dizisi için Alperen Duymaz, Büşra Develi hayranlarını üzen final kararı! 9

Erkek Severse’nin güçlü oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor: ” Tolga Güleç, Çağrı Çıtanak, Asena Tuğal, Ece Özdikici, Aslı Sümen, Bahar Süer, Kayra Orta, Berkay Celal Çetin, Rüzgar Can, Seren Deniz Yalçın, Ayşe Dudu Özdemir, Tahir Yılmaz ve Tuana Gizem Uzunlar.”

Hem hikayesi hem oyuncu kadrosu ile dikkat çeken bir romantik komedi hikayesi olan Erkek Severse, yurt dışındaki dizi hayranlarının da çok merak ettiği ve ilgi gösterdiği bir yapım konumunda.