Ana sayfa Dizi Haberleri Bebek bekleyen Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu çiftinin mutlu günü!

Bebek bekleyen Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu çiftinin mutlu günü!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisiyle yıldızı parlayan Taner Ölmez, kendisi gibi son yıllarda yer aldığı projelerle çok konuşulan oyuncu Ece Çeşmioğlu geçtiğimiz yıl dünya evine girmişlerdi.

Doğanın kalbinde yeşilliklerin içinde gerçekleşen bir törenle dünya evine giren çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı. Törenin ardından doyasıya eğlenen çiftin düğününe Çağatay Ulusoy, Serkan Keskin, Meriç Aral, Ece Yörenç, Onur Tuna, Elif Doğan, Fırat Altunmeşe, Sercan Badur ve Nik Xhelilaj başta olmak üzere televizyon ve sinema dünyasının pek çok ünlü ismi katılmıştı.

Bebek bekleyen Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu çiftinin mutlu günü! 8

Uzun süredir birlikte olan çift, mutlu evliklerini taçlandıracak bebeklerini çok yakında kucaklarına almaya hazırlanıyor. Gebeliğinde 8. aya giren anne adayı Ece Çeşmioğlu, sağlıklı bir hamilelik süreci geçiyor. Bu dönemde kendine ve bebeğine iyi bakmak için elinden geleni yapıyor.

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu sosyal medya hesaplarını pek aktif kullanmasalar da zaman zaman yaptıkları paylaşımlarla gündem olmayı başarıyorlar. Çift bir süre önce çocuklarının erkek mi kız mı olacağını öğrenmişti ama hayranları ne kadar merak etseler de bu konuda bir açıklama yapmamışlardı.

Bebek bekleyen Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu çiftinin mutlu günü! 9

Dün Ece Çeşmioğlu, eşi Taner Ölmez ile birlikte bir kızları olacağını sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla resmen duyurdu. Kucaklarına alacakları çocuklarıyla ilgili keyifli bir hazırlık dönemi yaşayan çiftin kızlarının adı Zeynep olacak.

Sosyal medyadan yapılan bu paylaşım sonrasında ilk tebrik edenler arasında yakın zamanda bebeklerine kavuşacak Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer ve Selahattin Paşalı oldu.