Ana sayfa Sosyal Medya Erkek Severse ile Hayaller ve Hayatlar çok popüler olurken, final yapan Nasıl Fenomen Oldum arada kaynadı!

Erkek Severse ile Hayaller ve Hayatlar çok popüler olurken, final yapan Nasıl Fenomen Oldum arada kaynadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazeesi.com / Detay – Başrolde Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı dizi final yaptı! Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya’nın başrolünde yer aldığı ve Bein Connect platformunda yayınlanan Nasıl Fenomen Oldum isimli dizinin final bölümü yayınlandı. Perşembe akşamları izleyicilerle buluşan dizinin son bölümü 21 Nisan günü izleyicilerle buluştu.

Mustafa Kotan’ın yönetmenliğini yaptığı dizi 17 Mart’ta izleyicilerle buluşmaya başladı… Sosyal medya fenomeni olan Ala karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya, günümüz dünyasının bir gerçeğini dizi ile gözler önüne sermiş oldu.

Sosyal medya üzerinden fenomen olma hikayesini izleyicilerin karşısına çıkartan dizinin finali 21 Nisan Perşembe günü yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Derya Şensoy, Ahmet Kayakesen, Hülya Duyar, Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı dizide, Ala’nın ailesinin iflas etmesinin ardından, aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı yaşantısına ve içinde bir intikam hikayesi barındıran, fenomenliğe uzanan yolculuğu anlatıldı.

Nilperi Şahinkaya hayranları diziyi hem etkileyici hem de günümüz dünyasına çok uygun buldu. Ancak bu dizi, sosyal medya ortamındaa Bein Connect’in diğer orijinal yapımları olan Erkek Severse ile Hayaller ve Hayatlar kadar büyük etkileşim yapamadı.

Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı Erkek Severse dizisi geçtiğimiz hafta 26. bölümüyle birlikte final yapmıştı.

Erkek Severse ile Hayaller ve Hayatlar çok popüler olurken, final yapan Nasıl Fenomen Oldum arada kaynadı! 70

Bein Connect plaftormunda Hayaller ve Hayatlar dizisi ise yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin ne kadar süreceği net değil ve şimdiye kadar da 20 bölüm yayınlanmış durumda.

Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü ile Ekin Mert Daymaz bu yapımın başrollerinde bir arada bulunuyor.

Erkek Severse ile Hayaller ve Hayatlar çok popüler olurken, final yapan Nasıl Fenomen Oldum arada kaynadı! 71

Hem Erkek Severse hem de Hayaller ve Hayatlar büyük ilgi çekti, sosyal medyada da çok geniş etkileşimler oluşturdu.

Nilperi Şahinkaya’nın tam da sosyal medyayı harekete geçirmesi beklenen dizisi Nasıl Fenomen Oldum, bu iki yapım kadar sosyal medyada ilgi çekemedi.