Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu’ndan sonra İdris Nebi Taşkan’ın dizi tercihi yine aynı oldu!

Baht Oyunu’ndan sonra İdris Nebi Taşkan’ın dizi tercihi yine aynı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu İdris Nebi Taşkan, 1997 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve son yıllarda yer aldığı projelerdeki etkili performansları ile büyük dikkat çekiyor. 2014 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisiyle birlikte setlerde yer almaya başlayan oyuncu, şimdiye kadar dikkat çeken projelerde bulundu.

Poyraz Karayel dizisi ile ilgi gören oyuncu, Arkadaşlar İyidir isimli diziden sonra ise Fazilet Hanım ve Kızları gibi çok etkili bir yapımda Yasin karakteri ile öne çıktı. Zalim İstanbul dizisindeki Civan karakteri ise oyuncuyu daha popüler birisi haline getirdi. Dijital dizi deneyimini Ölüm Zamanı ile yaşayan İdris Nebi Taşkan, geçen yaz ise Baht Oyunu isimli dizide romantik komedi hikayesinde Rüzgar karakteri ile göz doldurmuştu.

Baht Oyunu dizisinin ardından uzun süre herhangi bir projede yer almayan oyuncu, Haziran ayında Gizli Aşk isimli yeni Fox TV dizisi ile ekrana geri dönecek. Yine bir romantik komedi türünde tercih yapan oyuncu, yine yaz aylarında hayranlarının karşısına çıkacak. Sezon dizileri yerine yaz dönemindeki yapımlarda yer alarak dikkat çeken İdris Nebi Taşkan, yeni projesinde etkili isimlerle bir arada olacak.

Baht Oyunu'ndan sonra İdris Nebi Taşkan'ın dizi tercihi yine aynı oldu! 81

Gizli Aşk isimli Fox TV dizisi, iki sivil polisin eğlenceli hikayesini anlatacak. Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı, Şebnem Sönmez, Tardu Flordun, Şinasi Yurtsever, Bülent Emrah Parlak ve Ece Dizdar oyuncunun rol arkadaşları oldu…

Gizli Aşk dizisi ile bir kez daha yaz döneminde hayranlarının karşısına çıkacak olan oyuncu, sosyal medyada da hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı ve destek artmaya devam ediyor.