Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece saçını süpürge yaptı ama karşılığını aldı!..

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece saçını süpürge yaptı ama karşılığını aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en uzun soluklu dizisi Yasak Elma’da canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteriyle çok sevilen oyuncu Eda Ece, Medyapım imzalı Fox TV dizisinde 5 sezondur hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

‘Yıldız’ karakteri ile kariyerinde sıçrama yaşayan oyuncu, Yasak Elma’nın altıncı sezonunda da ekranda olmaya devam edecek.

Marketing Türkiye’nin geçtiğimiz ay yaptığı araştırmada Tarkan’dan sonra reklamlarda en çok oynaması istenen kişi seçilen Eda Ece, bir başarıya daha imza atarak yine Marketing Türkiye’nin araştırmasında rakiplerine açık ara fark atarak en sevilen dizi karakteri seçildi.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece saçını süpürge yaptı ama karşılığını aldı!.. 7

Mutluluğunu sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşan Eda Ece, şu ifadeleri kullandı; “@marketingturkiyetr
nin geçen ay yaptığı araştırmada Tarkan’dan sonra (büyük fanıyız) reklamlarda en çok oynaması istenen kişi seçilmişim, çok mutlu oldum, bu ay da en sevilen dizi karakteri yüzde 80 oyla ‘Yıldız’ seçilmiş.

Bu güzel sonuçlar sizin sayenizde, o nedenle çok çok teşekkür etmek istedim. Set ev yaşıyorum valla, hep çalışıyorum, saçlarım süpürge oldu. Emek verip karşılığını almak şahane motivasyon oluyor, sağolun varolun ben de sizi seviyorum!”

Yasak Elma dizisinin başarısında Eda Ece’nin katkısı yadsınamaz. Özellikle doğaçlama sahnelerdeki doğal performansı ile öne çıkan oyuncu, dizinin bugünlere gelmesinin en önemli mimarlarından birisi oldu.

Pazartesi akşamları hala çok güçlü reytingler alan dizi, bir dram yapımı olarak başlamış ama sonrasında adım adım absürt komediye doğru kaymıştı. Bu değişiklik de dizinin uzun süre devam etmesinin en önemli nedenlerinden birisi oldu.