Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş 21 Ağustos 9. bölüm ön izleme görüntülerinde dikkat çeken detay!

Erkenci Kuş 21 Ağustos 9. bölüm ön izleme görüntülerinde dikkat çeken detay!

tarafından ker_def
Erkenci Kuş dizisi Star TV ekranlarında şu ana kadar 8 bölümüyle büyük başarı kazandı.

14 Ağustos Salı akşamı 8. bölümü ekrana gelen dizinin yeni bölümünü 21 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’de izleyeceğiz.

8. bölümün ardından izleyiciler 9. yeni bölümde neler olacağını merak ediyor.

Dizinin başarılı gidişi, Eylül ayında Ufak Tefek Cinayetler dizisinin gelmesiyle birlikte ne olacağı sorusunu da sorduruyor. Erkenci Kuş devam etse bile günü değişeceğinden bu durum bir olumsuzluk olarak yansıyacak.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın yer aldığı dizinin yeni bölümü öncesinde 9. bölüm ön izleme görüntülerinde dikkat çeken detaylar vardı. Sanem’in Can’ı kıskandırdığı anları videodan izleyebilirsiniz:

8. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sanem ve Can ayrı kalabilecek mi?

Sanem istemeden öyle bir oyunun parçası oldu ve o kadar çok yalan söyledi ki Can’a, hepsini unutup “Kal” diyemedi. Can da “yüzümü görmeyeceksin” dedi. Sanem, Can’ı görmeden nasıl yapacak?

Emre, suçluluk duygusunu atlatamıyor hala. Ve sevdiği kadının bu kadar kötücül olabilmesini. Emre’nin desteğini kaybeden Aylin giderek artan ajans borçlarından çıkmanın bir yolunu arıyor, ve tabi ki planlarını ustaca yapmaya. Pes etmek Aylin’in doğasında yok!

Erkenci Kuş 21 Ağustos 9. bölüm ön izleme görüntülerinde dikkat çeken detay! 7

ERKENCİ KUŞ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Mahallede de başka bir isyan var. Aysun’un oğlu Zebercet’in dükkanını ele geçirdiğini duyan ve “işkadını” olduğunu öğrenen Mevkıbe boş durur mu? O da bakkalı ele geçirecek ve Nihat’ı bakkaldan gönderecek. Zebercet ve Nihat patlamaya hazır bomba gibi boş boş dolaşıyorlar mahallede. İşler karışıyor. Olan bir şekilde yine Osman’a oluyor.

Sanem istifa etti, Can işe gitmiyor. Kimse bilmiyor neler olduğunu Can’a. Ajansta büyük kriz var. Can olmadan kaos hakim ve Ceycey yine kontrolünü kaybediyor.