Ana sayfa Dizi İzle Erkenci Kuş 22. Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Erkenci Kuş 22. Yeni Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’un yeni bölümüne, Sanem’in kıskançlıkları damgasını vuracak. Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizinin 22. bölümünden yeni tanıtım ekrana geldi. Videdan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Bir anda ortaya çıkan Can’ın arkadaşı Ceyda’yı kıskanmaya başlayan Sanem, olmadık işlere kalkışıyor. Can ve Ceyda’nın spor yaptıkları yere giden Sanem, temizlikçi kılığına girip ikiliyi takip ederken hayli eğlenceli anlara sebep olacak.

Ayhan ile birlikte Can’ı markaja alan Sanem, Ceyda’ya her fırsatta laf sokmaya çalışarak da izleyenleri güldürecek anlara neden olacak.

Tanıtımda, Can’ın ormanlık bir alanda çekilmiş eski bir fotoğrafına bakan Ceyda’nın “Neresi burası, bir orman sanırım” sözleriyle dalga geçen Sanem, Can’ı da kıs kıs güldürecek “Mecidiyeköy Metrobüs Durağı canım” çıkışıyla dikkat çekti.

İşte eğlenceli karelerin yer aldığı 22. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can ve Sanem Aşkında Yeni Kriz!

Ajansta kampanya için tüm çalışmalar hızla devam etmektedir. Çekimlerde görev alan modellerden biri de Sanem’in ilkokul arkadaşı Sinan’dır. Bu tanışıklık Can’ın Sanem’i kıskanmasına sebep olur.. Bu arada kampanya bilgilerinin, Aylin’in yerleştirdiği kar küresindeki kamera sayesinde çalındığı kısa sürede ortaya çıkar. Ama kar küresi kayıptır. Sanem kar küresini Emre’nin elinde gördüğünü hatırlar ve bu olayı araştırmaya başlar. Emre’nin Aylin’le ortak hareket ettiğine inanan Sanem bunu Can’la paylaşır . Can’ın bu duruma tepkisi ne olacaktır?

Yapım: Gold Film
Yapımcı: Faruk Turgut
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Senarist: Ayşe Kutlu Üner

Oyuncu Kadrosu:
Sanem Aydın: Demet Özdemir
Can Divit: Can Yaman
Leyla Aydın: Öznur Serçeler
Mevkibe Aydın: Özlem Tokaslan
Nihat Aydın: Berat Yenilmez
Emre Divit: Birand Tunca
Aylin Yüksel: Sevcan Yaşar
Ayhan Işık: Ceren Taşçı
Muzaffer Kaya (Zebercet): Cihan Ercan
Deren Keskin: Tuğçe Kumral
Cengiz Özdemir (Ceycey): Anıl Çelik
Güliz Yıldırım: Sibel Şişman
Osman Işık: Ali Yağcı